Barcelona

9 feb. 2023 13:16
Visningar: 97
Planerar att åka med familjen till Barcelona några dagar och vill hitta ett prisvärt boende. Funderar på Capri by fraser. Någon som har erfarenhet av detta boende eller området det ligger i? Någon kanske har något annat bra tips (vill inte lägga mer än 3000-4000/natt)?

Någon särskild sida som är bra att boka flyg via? Jag blir helt snurrig av alla olika bokningssidor... Planen är att åka med Vueling samt SAS.
9 feb. 2023 17:20
Om du vill åka med SAS och Vueling bokar du på deras hemsidor.

Kolla hotellrecensioner på Tripadvisor.
8 mars 2023 14:30
Jag jobbade många år precis bredvid detta hotell, på hotell Pere IV. Kvarteret (Sant Marti) är helt ok och ni har väldigt nära till både tunnelbanestationen Bogatell (gula linjen) samt Marina (röda linjen). Stranden är 20 min gångavstånd från hotellet.
Av Evoline
8 mars 2023 18:01
Kom nyligen hem från Barcelona och kan informera att det kostar att gå in i Park Guell nu förtiden, var gratis många år sedan när jag var där.
Köp biljetterna på deras hemsida i förväg, spelar ingen roll vilken tid man tar.
Vi kom dit och det var fullt, och de släpper inte in folk, även om andra går ut. De sa åt oss att boka online och välj vilken tid som helst, så vi gjorde det och åkte dit igen dagen efter.

https://parkguell.barcelona/en/buy-tickets
15 mars 2023 16:32
Tack så mycket för tipsen. Kanske någon som har tips på mysiga restauranger och fik? Eller något annat man inte bör missa förutom de klassiska sevärdheterna.
16 mars 2023 15:49
Min favvorestaurang är Tapeo som ligger i El Born området. Magiskt god mat :) Testa deras dessert med choklad, olivolja och salt om de har kvar den. Hela det området är späckat med mysiga vinbarer och härlig atmosfär. Kul restaurang är El Bosc de les fades, men oklart om maten är något att ha, smit in på ett glas vin eller en kaffe mest för att ha sett det...