Barcelo Club El casillo Fuerteventura

28 jan. 2011 21:10
Visningar: 360
Jag åkte med Apollo till Fuerteventura 10/1 till den 17/1 tillsammans med min pojkvän. Vår första resa och vi såg mycket framimot att komma iväg. Till en början var vi osäkra på hotellet, eftersom vi hade läst så mycket om mögel samt kackerlackor. Detta stämde till viss del då vi träffade på en kackerlacka som kröp in i våra skor men att det skulle finnas "fullt med kackerlackor" stämde alltså inte. Och inne på rummet fanns det även insektsspraj som vi använde.

Hotellet är mycket fint, rummen är inte någon 5-stjärnig klass men överkomligt. Området runt hotellet var mycket fint, med många resturanger. Man kan nog hitta sitt favorithak med mat för drygt 4 euro, dock hittade vi den resturangen kvällen innan vi åkte hem. Men som sagt, bra matmöjligheter.

Hotellets frukostbuffé hade vi kunnat skippa, ingen variation överhuvudtaget. Samma bröd, samma korv,bacon och äggröra. Tråkiga juicer dessutom. Vi hade lika bra kunnat handla hem frukost till rummet för det fanns otroligt goda bröd och andra frukosttillbehör på många supermarkets omkring hotellet.

Personalen var väldigt trevliga och hade bra engelska. Dock fick vi vänta en timme på vårt rum vid ankomst men då hade vi tid att gå och se oss omkring och vi kunde lämna bagaget i ett bagagerum vid recepsionen.

Det fanns gott om pooler, en uppvärm. Där spenderade vi den mesta av soltiden och väldigt bra med drinkar. Dock kände jag en avsaknad av shoppingcenter, det finns ett som heter Atlantico Central (någonting) och ligger en bit bort - om man bara följer strandpromenaden. Annars kan dom i receptionen visa hur ni ska gå.

Annars hade vi en otroligt bra semester men jag tror inte att vi skulle åka tillbaka till just detta hotellet igen. Nästa gång har vi båda körkort och då ska vi hyra bil.

Trevlig Resa! =)
Kram Sofia
19 år Malmö