Bangkok till koh kood

Av Bubu06
14 okt. 2017 13:15
Visningar: 1341
Hej!
Vi landar i Bangkok 7:30 på morgonen. Funderar på om vi ska vänta på flyg till Trat som avgår vid 12:40 eller välja minivan eller kanske stanna i Bangkok en natt och ta första morgonflyget till Trat. Vill ju komma så smidigt och fort som möjligt till Koh kood. Planen är ca 5 nätter koh kood och sen vidare till några andra småöar för några nätter, sen till Koh Chang och lite olika stränder. Sedan tillbaka till Trat och vidare till Bangkok. Vi kommer resa i tre veckor. Är det en bra plan? Kom gärna med förslag på öar och hotell. Koh Chang besökte vi 2012.
😀
Av Pelle77
14 okt. 2017 15:26
Vi tog flyget när vi åkte samma rutt för 5-6 år sedan men eftersom det innebär flera timmars väntan så skulle jag nog ta en privat minivan om jag gör om resan. Det blir ingen tidsvinst att flyga om man lägger in väntetid samt transfer från Trats flygplats i beräkningen. RuntKoh Chang finns väl bara Maak och Kood så vill ni ha variation kan man ju stanna ett par nätter på Koh Samet på väg tillbaks till Bkk. Alternativt flyga från UTapao vid Pattaya till Samui om ni åker under feb-sep ( risk för regn nov-jan)
Av Atjima
16 okt. 2017 21:01
vi flög inrikes förra året från Bangkok till Trat. Taxi från Trat flygplats till hotell på Koh Chang var 500 bath tror jag. Koh Kood var mysigt. vi hyrde moppe och åkte lite, mysigare fiskeby neråt ön än uppåt tyckte vi. På Koh chang tycker jag ni ska bo vid lonely beach. Koh Wai var mysigt också -
en liten ö innan koh chang..