Bangkok-krabi

9 feb. 2014 13:45
Visningar: 314
Vi flyger med norwegian till Bangkok och sedan ska vi byta till inrikesflyg med Bangkok airways och då vi har lite kort om tid skulle tips å råd uppskattas. Är det något speciellt vi ska tänka på, är det lätt att hitta till inrikesflygen och så?

Tack på förhand :)
Av Kils
9 feb. 2014 14:21
Hej
Vi flög hem med Thai Airways från Phuket med byte i Bangkok och vidare till Stockholm, för en vecka sedan. Tyckte att det var bra skyltat och ganska lätt att hitta men en bit att gå mellan gaterna.
Ha ditt flight nr tillgängängligt och titta på avgångstavlan så hittar du vilken gate du ska till. Sedan var det bra skyltat i taket.

Trevlig resa!
Av Kils
9 feb. 2014 14:37
Kolla när ni checkar in i Sverige om ni kan checka in väskorna hela vägen till Krabi så slipper ni hämta ut dom och checka in igen.
Finns liknande sådan här diskussioner här på forumet läs dom så kan du nog få mera information. Läs "sierras" inlägg, han verkar ha koll hur det mesta fungerar i thailand :)

Lycka till!
9 feb. 2014 14:44
Norwegian å Bangkok airways har inget samarbete så vitt jag vet, så det går nog inte tyvärr :( Tack för ditt svar iaf! :)
Av Sierra
9 feb. 2014 18:44
Citerat från Nittiotrea:
Norwegian å Bangkok airways har inget samarbete så vitt jag vet, så det går nog inte tyvärr :( Tack för ditt svar iaf! :)
Så är det.

Ni måste passera immigration och hämta ut ert bagage och därefter gå till Domestic Departures för att checka in vid Bangkok Airways desk. Det är väl skyltat.
9 feb. 2014 19:45
Vad händer vid immigrationen? Ska man visa upp visumet osv där eller?
Av Sierra
9 feb. 2014 21:37
Du visar ditt pass och får en stämpel som ger dig som svensk automatiskt 30 dagars uppehållstillstånd i landet. Om du har skaffat Tourist Visa på Thai Embassy/Consulate får du en stämpel som ger dig 60 dagar.