Bangkok flygplats till koh samui!!! hjääälp

Av Oliviaa
3 nov. 2014 21:16
Visningar: 1875
jag och en tjejkompis har bokat flyg till bangkok och vi tänkte sen fara vidare till koh samui. att flyga från bangkok till koh samui tyckte vi var för dyrt. hur ska vi få oss till koh samui på ett relativt snabbt och billigt sätt???? några tips
Av Sierra
3 nov. 2014 22:38
Ni kan köpa en Joint Ticket med AirAsia från Don Mueang Airport i Bangkok till Lipa Noi Pier på Samui. Det innebär flyg/buss/färja på samma biljett och det tar ca 6 tim beroende på vilken avgång från Bangkok ni väljer. AirAsia har 10 sådana packages/dag. Pris mellan 1500-2000 THB beroende på avgång.
http://www.airasia.com/ot/en/home.page?cid=1
4 nov. 2014 07:43
Jag och min kille gjorde exakt samma resa för 1,5 år sedan. Vi gick in till Bangkok centralstation och bokade där nattåg/buss/färja till koh samui. Detta var väldigt billigt, ni åker tåg majoriteten (och då sover ni ju), buss i några timmar för att komma till färjan och färjan från fastlandet till ön. Rekommenderar att ta första klass på tåget, då får ni en egen hytt som ni kan låsa om er och våningssäng. Kallt blir det dock på natten i tåget(vi låg o frös) så ni är beredda. Glöm inte att köpa med er frukost innan, det var rätt dyrt på tåget :) Buss är utan tvekan den tuffaste biten på resan, även om bussarna är fräscha med AC och alla har sina platser. De stannar så man kan äta mat och gå på toaletten (obs! ej de frächaste ställena dock). Men vill man åka budget så tycker jag att ni ska välja detta! :) Trevlig resa!
Av Stunes
5 nov. 2014 16:31
Boka med Bangkok Airways