Bangkok eller inte???

Av Marikal
18 maj 2010 20:00
Visningar: 441
Hej alla som ska till Thailand under närmaste månaden...Vågar ni åka till Bangkok, hur gör ni???
Jag har bokat hotell i Bangkok i slutet av juni,men nu tror jag inte att det är realistiskt,hoppades att det lugnar ner sig,men det ser inte ut så!
Av Ukunda
18 maj 2010 21:24
Hej Marikal,
Jag är i samma situation förutom att vi inte har bokat hotell. Läs gärna min tråd: " Thailand eller ej".

mvh
18 maj 2010 21:32
Just nu är det ju mer kaos än någonsin, men det ska väl lugna sig till slutet av juni. Ni får annars skippa BKK och åka direkt vidare från flygplatsen. Jag lämnade BKK precis när det blev kaos, innan det var rödskjortorna glada och mer karnevalstämning i stan. Lycka till!

//Anette
Av Tap4me
19 maj 2010 01:49
Hej vi ska oxå till Thailand och landar i Bangkok 2:a juni, vårat flyg till Samui går den 3:e juni, det innebär att vi måste stanna i Bangkok 1 natt. Eller ska man strunta i Thailand helt o bara mellanlanda för att sedan åka vidare direkt till tex Kambodja med airasia elr liknande? Vi åker med små barn så vi e lite oroliga....
Av Ukunda
19 maj 2010 19:17
Det finns också hotell på flygplatsen,ett alternativ kanske?
Av Mpc
19 maj 2010 21:05
hej om nu det fins hotel på flygplatsen ja det fins många det närmaste är Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel sen ligger det ca 7 st i när om rådet
Av Hathor
21 maj 2010 09:58
Till detta land nu??obegripligt att ngn åker....
Av Marikal
21 maj 2010 17:51
Ja, men alla har ju olika smak,som tur...
Tänkte ett alternativ att åka till Pattaya istället,men det verkar att det börjar lugna ner sig i Bgk.eller har jag fel???Vi kommer dit i slutet av juni.
21 maj 2010 22:10
Good Luck.
De senaste månadernas diskutioner bevisar att vill man åka till ett land som skjuter ihjäl sina egna medmänniskor
så tänker man verkligen egoistiskt. "Bara dom slutar skjuta (oavsett Thailändare eller utlänningar) så kan jag åka dit och innjuta en välförtjänt
semester". Min övertygande tro må vara att bara jag kommer dit och öser stålar över dessa "fattiga" människor så blir allt bra.
Problemet är att de "fattiga" människor som turister spenderar pengar på har under 20-års tid tjänat en förmögenhet sen långt tillbaka.
Varje USD som spenderas i en diktatur så gynnas dom starka..så enkelt är det. Så sluta upp med att samtidigt tro att ni som åker dit
gör nåt gott för folket,,,vem försöker ni lura??

Micke
22 maj 2010 21:48
Citerat från marikal:
Ja, men alla har ju olika smak,som tur...
Tänkte ett alternativ att åka till Pattaya istället,men det verkar att det börjar lugna ner sig i Bgk.eller har jag fel???Vi kommer dit i slutet av juni.
Ja... allt har lugnat ner sig i stora staden Bangkok, skall själva flyga till bla Bkk sluten av juni, för att träffa lite släkt och vänner!

Ha det gööt :)
Av Begesk
25 maj 2010 10:50
Citat från Siam: " Ja... allt har lugnat ner sig i stora staden Bangkok, skall själva flyga till bla Bkk sluten av juni, för att träffa lite släkt och vänner!

Ha det gööt :) "

Bra! ... men hur mår folket??? Om du har släktingar och vänner där nere så kan du ju ge oss en rapport. Det du skriver uppfattar jag som om 88 människor dog helt i onödan och cirka 2 000 som mer eller mindre blev allvarligt skadade samt många miljoner som lider och är kuvade av en diktatur regering.

Är det nu bara att ruska på sig utan eftertanke? Etik och moral!!

Ha det gööt själv och jag har stor förväntan på att läsa din "rapport".

MVH
Begesk