Bali Vandring Upplevelser Stränder Träning Dykning Snorkling

1 okt. 2016 20:48
Visningar: 539
Hej på er!
Om en månad åker jag till Bali på en äventyrsupplevelse med Scuba Travel och Annelie Pompe. Jag ska fridyka och utöva yoga i ca en vecka i Tulamben. Därefter ska jag exploatera Bali ensam ytterligare i en vecka. Det var ca 20 år sen jag var på Bali och mitt starkaste minne från den resan är Ubud som då var relativt oexploaterat. Förstår att mycket har förändrats men det jag söker för min vecka efter fridykningen är vackra stränder eller någon form av längre vandring (gärna en tuff sådan, är vältränad och klarar de flesta utmaningar jag tar mig an..). Kanske en dykupplevelse med båt, en träningsvecka eller en varför inte yoga retreat.. HIT ME!
4 okt. 2016 09:20
Hade velat sagt bestig Balis högsta vulkan om du gillar utmaningar, men under regnperioden (från mitten november ungefär) har jag för mig att man inte får bestiga den. Men värt att kolla upp kanske, för det en riktigt cool upplevelse: http://www.29grader.se/2010/11/bestigning-av-gunung-agung.html

Bali har många fina stränder (http://www.29grader.se/2015/07/strander-pa-bali.html), men under regnperioden visar de sig tyvärr från sin sämsta sida så ha inte allt för höga förväntningar på dem. Mycket skräp flyter i land under den perioden, tyvärr. Och Ubud kommer vara något helt annat idag än vad du mins för 20 år sedan. :)