Bali i slutet av mars, hotell osv.

Av Boohoo
23 jan. 2013 14:25
Visningar: 935
Hej,

Jag och sambon planerar att komma iväg ett tag i slutet av mars till Bali. Kommer allt som allt vara på bali i 11 dagar.

Vet att mars skall vara slutet av regnperioden, hur är det egentligen med regnet? Vad jag förstått är högsäsong på bali under juni-augusti. Hur är det med turister i mars?

Boendet är tanken att vi bokar ett hotell i förväg i seminyak som vi bor på 1-2 nätter för att sedan dra vidare till Ubud. Bör man boka hotell i förväg eller kan man få bra hotell genom att bara åka till dom och diskutera priser? Med bra hotell syftar jag på 4-5 stjärniga.

Efter Ubud är tanken antingen Nusa Lembongan, Gili Trawanga eller Amed. Åter igen, hur bör man göra med hotell här. Bara dyka upp eller skall man ha förbokat hotell för att vara säker på att få ett bra hotell?

Vi åker iväg för att kunna lyxa till det, slippa ekorrehjulet här hemma i stockholm under några dagar och bara leva gott. Mao är det inte frågan om några backpackerpriser vi är ute efter.

Tack på förhand!
Adam
26 jan. 2013 18:26
Jag har flera gånger varit på Bali i slutet av februari och aldrig haft någon hel regndag, utan endast kortare spridda skurar. Jag skulle nog boka hotell i förväg, många bokningssajter har bra priser.