Bali i nov/dec

Av Limpanb
24 nov. 2015 15:13
Visningar: 663
Hej!

Jag å min vän sitter i Thailand och ska över till langkawi på fredag, där vi stannar i en vecka. Vi är dock sugen på att åka till Bali efter detta. Ca 2 veckor i början av dec.

Vi behöver hjälp med lite tips.

Vi är 2 tjejer som vill framför allt sola, bada å festa en gång eller två. Gärna en utflykt å se nya saker vill vi även. Vart ska vi åka? Och vart är det bäst väder då?

Tacksam för alla tips!
24 nov. 2015 15:54
Bali är helt rätt resmål för de önskemålen. Dock börjar deras regnsäsong i december vilket gör att det kan regna en hel del och det är extra hög luftfuktighet.
Jag skulle annars rekommendera Filippinerna. Öarna cebu och Palawan är otroligt fina. I Filippinerna är det torrperiod fr om december :)

Lycka till med beslutet!

//Monica
Av Limpanb
27 nov. 2015 13:18
Tack Monica!

Vi har isf tänkt åka 7-17 december... Vet du isf vart den kan tänkas vara "bäst"?
Filippinerna blir för långt när vi ska tillbaka till Malaysia. :(
28 nov. 2015 00:52
Jag förstår, då blir det lite väl långt att åka till Filippinerna..
Men om ni ska till Bali tycker jag ni ska åka till Seminyak, Ubud och en tur ut till Giliöarna.

Jag har inte så väldigt bra koll på var det är bäst väder under den tiden ni ska vara där. Dock innebär ju inte regnsäsongen att det regnar konstant... Det som iofs kan vara lite tråkigt är att vara på Giliöarna under regnperioden då ön bara består av grus-eller sandvägar= kan bli väldigt skitigt! Men öarna är fantastiska så tycker ändå ni ska ta er ut dit!
Kolla in bloggen 29grader.se, hon har bott på Bali under ett år och varit där flertalet gånger efter så hon har skrivit en massa tips:)

//Monica