Bali, Filippinerna, Malaysia m.m. i höst, anybody?

2 apr. 2016 15:58
Visningar: 52
Vi är 2 glada tjejer som har tröttnat på Norge och ska bege oss ut i världen istället! Så vi tänkte börja med att spendera 2-3 månader i Asien, oktober-december. Det som är bestämt är Bali, Malaysia, Filippinerna och Kambodja.
Finns det fler som tänkt samma kanske? Hade varit kul att mötas upp och resa en bit ihop :) Vi vill uppleva allt från teodlingar och stränder, till kultur och fest.
Fler som tänkt sig något liknande? Skriv! :D

Jessica & Sara
5 apr. 2016 22:31
Hej
Vad roligt att ni är sugna på Bali.

Tänkte tipsa er om instagram kontot :svenskaribali om du/ni vill få tips på saker man kan se & göra i Bali! Det är ett nystartat konto :)
Av Eni
11 apr. 2016 21:28
Hej! Låter verkligen som en upplevelse man hade velat vara med om :) absolut intresserad av att hänga med. Är en 28 årig världsvan kille som älskar att resa. Hör gärna av er.
12 apr. 2016 18:32
Hej!

Jag har tänkt åka på en likadan resa själv, men vill gärna träffa folk som jag kan åka med, åtminstone en bit på vägen! Jag tänkte att jag ska börja med Thailand, åka vidare till Laos, Kambodja och Vietnam, flyga över till Filippinerna och till sist ner till Indonesien (Bali osv).
Jag är precis som ni intresserad av att uppleva allt från teodlingar, gamla tempel, härliga stränder och fest. Hör gärna av er på Facebook om ni vill prata vidare om resan!

/ Alexandra Troulioti
19 juli 2016 12:58
Hej!
Jag ska åka till Sydafrika i början på oktober och i slutet av oktober ska jag möta upp 2 andra som jag pratat med här på reseguiden. Vi ska åka Laos-Vietnam-Sri Lanka- Thailand- Malaysia tom början på januari.
I början på januari möter jag upp en annan jag pratat med här. Då tänkte vi åka Filippinerna-Bali- Australien. Vi hade tänkt ca 3 veckor på Filippinerna och 3 veckor på Bali. Australien tänkte vi ta hela östkusten så lite mer än en månad. Ni får gärna höra av er om ni vill åka med en bit, eller varför inte hela vägen? :D
Heter Josefin Lövgren Almqvist på Facebook, lättare att pratas vid där :)