BALI: April --> Mars

6 apr. 2018 21:26
Visningar: 167
Hej!

Åker själv till Bali runt 23 april och kommer stanna till mitten av maj. Vore så himla kul om man hittade ytterligare sällskap att resa med!

Är en tjej på 20 år och brukar resa väldigt ofta, har även mitt egna lilla företag inom resebranschen! Är väldigt aktiv av mig och gillar att prova på olika saker och göra små utflykter här och var. Älskar att ta många foton och även göra små resevideos! Har bra koll på Bali och en grym lista på flera saker att besöka.

Hör gärna av er så kan vi mötas upp där nere! Vore super kul! :D Kram
Av Emmat90
7 sep. 2018 12:37
Hej!
Hoppas du hade en fantastisk resa i våras och att du fick träffa några härliga människor där nere! Om två veckor är det min tur, ser fram emot att komma iväg :)

Jag har en i-landsfråga, och det är om du skulle rekommendera mig att resa med rullväska eller ryggsäck? Jag känner egentligen att min backpacker-tid är förbi och är inte alls sugen på ryggsäck. Jag ska resa runt en del, börjar med två nätter i Kuta --> Fyra nätter i Uluwatu --> Nusa Lembongan --> Lombok ---> Gili ---> Ubud ---> Canggu eller något annat fräckt. Är borta i 3,5 veckor. Tänker på moppetaxi och båtar som ska ta mig mellan ställena! Vad tycker du är smidigast?

Ha det så bra, tack på förhand!
/Emma