Bali 5 juni

Av Fabylon
18 maj 2016 16:46
Visningar: 39
Hej!

Landar på Bali 5 juni och tänkte stanna drygt en månad. Tänkte se mig omkring på ön, krasha på diverse hostels, äta gott, festa(Blir ett par kvällar i kuta har jag tänkt iaf), surfa, besöka Gili öarna för att snorkla. Eventuellt ta mig upp på någon vulkan alt. den på Lombok. Kommer vara en otroligt flexibel resa.

Hade varit kul om man redan innan avfärd hade kunnat knyta någon kontakt och sedan bestämma träff på valfri plats i paradiset :)

/Fabian
19 maj 2016 11:56
Hej!
Jag går i liknande funderingar och tänkte nog sticka iväg i 3-4 veckor. dra i juni typ. Vill också testa på att surfa. dricka lite öl och ha en skön semester. tur till gili vore fint också.
Har inga direkta planer mer än kura gili typ. surfa sola, semester lixom.
Om du tycker de låter soft så kan vi snacka mer =)
Ha de bäst!
/Mathias
Av Fabylon
19 maj 2016 20:15
Vi skulle nog absolut kunna styra ihop något! När bär det iväg för din del?
20 maj 2016 10:37
Jag tänkte dra iväg typ 7-8e juni runt där. har inte bokat något ännu tar det spontant typ. när tänkte du dra?
30 maj 2016 02:17
Hallå! Är i Vietnam för dagen och flyger inte till Bali förens den 14onde men vi kanske kan mötas upp för en öl och iaf ett par dagar sol och bad? Mina två första veckor har jag ett ganska bra hum på vad jag ska göra, blir mycket strand och cykeltur i ubud men efter det e är jag väldigt fri- när åker du hem?
Av Fabylon
30 maj 2016 13:07
Hallå du! Jag åker hem igen den 4 Juli. Sol, bad och öl är inte något en resonabel människa tackar nej till! Min plan än så länge är att dra till Gili-öarna ganska omgående efter jag landat. Kan vara så att jag fortfarande är kvar där den 14:de men vi borde absolut styra ihop våra vägar :)
1 juni 2016 09:54
Hej! Kommer flyga från bangkok till bali den 14 juni! Har tänkt mig att pröva på att surfa, annars är mina planer öppna för vad som helst. Festande och solande och vill gärna besöka bäde gili och lomboK. Tänkte stanna minst två veckor! - Heidi 22
Av Fabylon
1 juni 2016 10:44
Hej där! Får se var jag håller hus när du landar som sagt, kan vara begränsad tillgång med internet så smidigast hade väl varit om du lade till mig på Facebook. https://www.facebook.com/schleet
Om du är i Bangkok så passa på att bo på Chill out Hostel på parallellgatan till Chaos! san road (Har för mig gatan heter Rambuttri Alley men minnet kan svika mig.) Helt klart höjdpunkten av min vistelse var där. Förfest i lobbyn eller på takterrassen varje kväll haha.