Backpacking och volontärarbete

Av Lisita
16 aug. 2014 11:02
Visningar: 201
Hej!!
Nu i November så ska jag och en annan vän åka till Peru och volontär jobba där på en skola för små barn och lära dom engelska. Vi kommer att vara där under ca en månads tid mer eller mindre. Ett par vänner till oss gjorde det förra året, och de upplevelser de har delat med sig av gjorde att vi inte kunde annat än bestämma oss för att också göra det!
Vi kommer antagligen (otroligt preliminär planering) åka runt lite i Peru innan det (gå Inkaleden osv). Sedan vid jul så kommer min vän att åka tillbaka till Sverige, och då hade ja tänkt att resa vidare runt i Sydamerika (har fått massor med tips) i kanske 2 månader till. Så jag skulle tyckt att det var sååå roligt om någon mer också ville följa med!!
Jag har sedan tidigare erfarenhet av Sydamerika då jag var i Chile under två månaders tid, så därför måste jag bara få uppleva de andra länderna i Sydamerika också!
Av Annahg
17 sep. 2014 20:15
Hej Lisita! Behöver du fortfarande resesällskap? Och ville du ta sällskap först när din kompis åkt eller? Jag funderar på att åka till Peru, Chile eller Argentina nu i november och om det funkar kanske hinna med alla tre! Fast jag är i och för sig öppen för det mesta! Jag funderar på att stanna till slutet december, kanske en bit in i januari så inte riktigt lika länge som du men tänkte att något är bättre än inget. Och jag tänkte också på volontärarbetet, hur fick du tag på det?