Backpacking indien

30 juli 2013 13:15
Visningar: 288
Hej! Jag är en 23 årig tjej som känner att jag har påbörjat en väldigt spännande fas i mitt liv. Jag söker efter lyckan. Lyckan kommer nog inifrån så vill börja med meditationes land.. Har alltid viljat resa men varit för upptagen i mitt ego för att få tummen ur.. Har rest till sydamerika /hälsat på släkten) och diverse charterresor, men nu vill jag göra något helt annorlunda.. Indien lockar, kulturen lockar.. Jag börjar dock från noll nu och måste spara ihop en reskassa som kan räcka allt från 3-6 månader.. Indien är ett väldigt billigt land så att spara ihop tillräckligt räcker nog med ett par månader.. Vill komma iväg i den första kvartalet 2014 känns lite läskigt att åka ut helt själv som tjej så jag letar efter en reskompis som känner att de är på samma spår.. Kön och ålder spelar ingen roll..
Av Lenova
17 aug. 2013 16:13
Hej! Jag söker nu också en reskompis till Indien. Jag måste först spara ihop pengar till resan. Kan tänka mig att resa om ungefär 6 mån eller framåt. Jag vill även arbeta som volontär på någon hundgård i Indien för några veckor och sedan fortsätta resan till andra plaster, Hör gärna av dig om du är intresserad att resa med mig. Ju fler vi bli desto tryggare och roligare blir resan.:)
21 aug. 2013 00:08
Hej!
Vad lustigt, jag känner igen mig i din beskrivning. Jag är också på jakt efter lyckan. Å andra sidan, vem är inte det :) Jag har precis upptäckt meditationsformen mindfulness och det ger så otroligt mycket!

Jag vill också komma iväg under första kvartalet 2014. Jag har tänkt volontärarbeta på ett kvinnocenter i Goa, och innan eller efter det resa runt i en månad eller två. Du kan titta på min profil, där står det lite mer. Hoppas vi hörs! :)
2 jan. 2014 15:27
Aldrig varit i indien men blickar ständigt tillbaka för att pallra mig dit.. Vill sammanstråla och ha någon att dela resan- upplevelserna med. Holi 17mars hade varit en upplevelse för livet! Efter lite planering kan man skaffa sig några knutpunkter. Hur har det gått för dig med dina planer? Aldrig rest ensam någon längre period men alla saker är svåra innan dem blir enkla eller hur ? Delhi- Agra- Jaipur, Gyllene triangeln är väl en perfekt början på en Indienresa??