Backpacking i sydamerika efter nyår i 2 månader eller längre.

Av Oscarii
7 sep. 2015 21:12
Visningar: 104
Hej jag heter Oscar och är 20 år gammal. Jag är ute efter mycket äventyr dykning/snorkling allting som ger än extra adrenalinkick, även sol bad, festa och allt som har att erbjudas. Är väldigt flexibel och öppen för förslag. Har tänkt att åka från Brasilien till Argentina, sedan till Paraguay, Bolivia och sedan Peru men som sagt öppen för förslag! Skulle vara kul att vara ett par stycken och bara njuta, ha kul och träffa nya människor!
Av Lo_uise
8 sep. 2015 23:13
Hej! Tänkte du åka i januari?
Jag vill backpacka i Sydamerika fr.o.m. Mars i ca 3 månader och vi verkar ha väldigt mycket samma idéer :) behöver också reskompisar då ingen av mina vänner vill/kan åka på en sån typ av resa..
Av Oscarii
9 sep. 2015 23:14
Hej, har inget fast datum så men nånstans efter nyår fram till sommarn. Vad bra! Samma sak här.. Rio, Iguaçufallen, salar de uyuni och machu picchu är ett måste för mig annars är jag väldigt flexibel.
13 sep. 2015 18:05
Jag kommer definitivt backpacka i sydamerika i början av nästa år. Kommer åka i mitten av januari och stanna i några månader.

Hör gärna av er här eller på fb om ni har samma planer, kul att åka flera stycken :)
Av Mlinnea
20 sep. 2015 22:43
Hej! Jag har också tänkt resa i Sydamerika under nästa vinter/vår (är väldigt flexibel) och tycker att upplägget låter jättebra! Om ni smider reseplaner tillsammans får ni gärna lägga till mig på facebook, jag heter Linnea Landfors :)
19 okt. 2015 11:54
Hey, jag heter Jacob Boström och hade också tänkt åka till Sydamerika efter nyår! Lika bra att undvika den kalla svenska vintern. Jag och en tjejkompis tänkte åka tillsammans men vi vill gärna ha med oss fler personer. Vi bor i Göteborg och träffas gärna innan resan. Annars kan vi alltid skypea om avstånden är för långa. Vad heter du på FB oscar? Jag heter Jacob Boström
Av Alexaf
29 okt. 2015 20:38
Hej! Har också funderat på att göra en sådan resa, och är väldigt taggad! Hade tänkt åka någon gång i januari/februari och vara borta i några månader! :)
8 nov. 2015 16:03
Hej!
Jag och en kompis åker till Buenos Aires i mitten av januari och har sedan 3,5 månader på oss att ta oss igenom sydamerika. Hade varit kul att mötas upp med ett större gäng! Så hör gärna av er på facebook om planerna finns kvar!:))
11 nov. 2015 13:46
Hej! Jag åker till Rio den 3-17 januari 2016 för att hälsa på en kompis. Hon jobbar dock på vardagarna så det skulle vara awesome om det fanns några andra svenskar där då att hänga med :)