Backpacka Nya Zeeland / Australien början av 2017

Av Vnigard
5 dec. 2016 15:58
Visningar: 218
Hejsan allesammans!

Mitt namn är Vendela, 20 år i januari och planerar för tillfället en resa till Nya Zeeland och Australien under mitt sabbatsår. Har haft lite problem med att hitta någon att resa med så som det ser ut just nu åker jag ensam.

Jag kommer att börja i Nya Zeeland i slutet på januari i Auckland. Har därifrån bokat ett busspass med Stray som täcker största delen av landet, varar i ca 4 veckor och slutar i Christchurch. Har en bra budget och vill gärna hitta på massa äventyrliga saker, men även kanske njuta på någon strand och gå ut om kvällarna.

Därifrån vill jag köra en östkustrunda i Australien, från Melbourne-Cairns eller tvärtom. Har inte bokat något alls här så är öppen för förslag! Tänker mig ca 2 månader i Australien.

Tycker ni det låter spännande och vill möta upp mig någonstans på vägen så hör gärna av er! Hade varit roligt med lite sällskap :)
5 dec. 2016 18:50
Tja! Jag heter Caroline fyller 20 nästa år och har också tagit ett sabbatsår, där jag har planer liknande dina, inget bokat ännu, men kan i princip boka när som om det bara känns rätt!
Jag söker också någon att åka med under några månader och tycker det hade varit kul att kanske få ihop ett gäng!
Av Vnigard
6 dec. 2016 11:14
Hej caroline, gud vad roligt! Släng gärna iväg ett meddelande till mig på facebook, Vendela Nigård heter jag! :)
Av Alexgf1
6 dec. 2016 23:38
Hej! Jag hade tänkt att åka till nya Zeeland i slutet av januari/början av februari. Jag har en kompis som bor i Invercargill och det skulle vara kul att ha lite sällskap innan jag åker och träffar honom! Jag ska vara där runt 2-3 veckor. Hör av dig om du vill :)
Av Mirna86
9 dec. 2016 12:31
Hej Vendela, jag åker från sthlm den 28 jan och stannar i tre veckor. :) Tänkte ta mig från Auckland till Christcurch. jag åker också ensam. När åker du?
/mirna