Ayia Napa priser och information 2015

20 feb. 2015 19:27
Visningar: 11044
Hej, vi är ett gäng ungdomar som ska ner till Napa den 3 Augusti och ska vara där en vecka. Jag har kollat runt på olika forum men känner att all information jag har hittat är lite irrelevant då den ofta är flera år gammal. Jag hoppas att det är någon som har varit där nyligen (2012-2013-2014) som kan och orkar svara på mina frågor:

- Priser på alkohol på nattklubbarna? (shots, drinkar, öl).
- Vart ska man köpa alkohol till förfesten? Mataffärer? Någon större affär? Namn gärna på vilka ställen? Och vad kostar det? (vodka, öl)
- Bästa nattklubbarna som man verkligen inte får missa?
- Vad kostar en "hyffsad" måltid per person? €10?
- Andra aktiviteter som 18-åriga festsugna ungdomar inte får missa?
- 3 augusti till 10 augusti ska vi ner, hur är fördelningen på killar/tjejer då? 60%/50%?

Tack på förhand.
Av Beesy
22 juni 2015 20:58
Hallå Supermou!

Beatrice heter jag, 20 år som nu i år också ska ner nästa vecka till Napa för tredje gången gillt.

1. Priserna på nattklubbarna/barerna ligger på 5 euro, men oftast får man en shot på köpet. Olika barer/nattklubbar har olika erbjudanden som de försöker håva in dig på. Sätt er där det ser mest nice ut, skiljer inte så jättemycket i pris. Shotsen är väl inte alltid så starka utan oftast någon blandning.
Öl vet jag inte då jag inte dricker det men all dricka är billig om man jämför med Stockholms nattliv då en drink kostar 120 spänn.

2. Vad gäller om man ska föra "hemma" i lägenheten/hotellet finns det en specifik liten spitbutik precis när man innan man svänger upp mot partyhotellet Kalypso. Tro mig, ni kommer se vad det är för hotell. Massa ungdommar på fyrhjulngar osv.
Det är som en liten butik med liten trappa fullproppat med alkohol, billig sådan! Man kan få en vodka för 5-6 euro. Men beror ju på vad för typ man ska ha av allt. Men de har verkligen allt där inne.
Rekommenderas! Annars finns det i vanliga super/minimarkets också men inte samma utbud/pris.

3. Nattklubbarna... ni får inte missa Senior Frogs! Låter töntigt men det är sjukt härlig personal och bra musik. Bed Rock e nice, och Castle Club är väl störst. Man provar på minst 5-6 ställen per kväll för det finns så mycket att välja mellan så oroa er inte.

4. Maten kostar väl lite som här hemma men går att hitta billigare snabba mål såsom gyros för 3.5-4 euro. Poppis att köpa då man är påväg hem från klubben.
Men visst finns det kött, potatis, sallad - liknande för 10-12 euro. Även vad gäller det grekiska såsom moussaka, souvlaki osv.
Dyrast är det att äta i hamnen såklart där fisk och skaldjuren är färsk.
Ni måste gå till Los Bandidos! Alla vet vad det är. Kan vara svårt att få bord så om man inte vill vänta där så förboka. Det är värt. Fruktansvärd god mat (och mycket... uhh) för en god peng. Gå dit!

5. Ni får inte missa Nissi beach (deras dagsfest), boat partyn (finns en hel radda) och poolpartyn på dagarna. Dessa hålls på Pambos Magic Napa Rocks Hotel.

6.Fördelningen är väl densamma. Kaos oavsett ;) sjukt varmt dock i augusti. Senast jag var där sent på sommaren var det 42 grader...

Föreslår att ni kollar in: http://www.loveayianapa.com/
Där står det priser för olika partybåtturerna osv.

OBS. Var försiktiga killar. Hört en del historier om just unga killar (ja, killar och inte tjejer) som råkat illa ut därnere. Undvik taxi t. ex och gå Aldrig ensamma hem tillbaka till hotellet. Vill inte skrämma er men det händer killar mer saker än vad man tror.

Be safe!
/Bea
14 juli 2015 11:56
Grymt bra med mkt info Bea! Ska nämligen också ner till napa i början av augusti, så tack :-)
27 juli 2015 02:01
Hej :)
åker med en kompis 7de augusti :) barbara hotell :)
var ska ni bo? första gång för min del i napa så man kanske kan ses där nere innan ni åker hem så ni kan rek oss lite :p
har du fb ell nått?
1 aug. 2015 10:55
Någon som har bott på Okeanos beach hotell och är det långt därifrån till Nissi beach?
12 aug. 2015 10:18
Pavlinia hotel och Barbara Hotel is the shit, party party och boom boom !

Billig alkohol köper man på LGX. Fråga någon om vägen bara.