Avstickare

Av Thobo
12 juni 2019 17:24
Visningar: 69
Hej, tänkte höra om de finns något där ute som vill följa med på en kort minisemester till solen?

Tänkte boka till någon gång mellan den 20/6-7/7. Liten avstickare med någon härligt person skulle varit kul! :)
Av Hedi26
16 juni 2019 21:12
Hej jag har bokat biljet från 20/6och med2/7 till Aten om du vill hänga med jätte Järna hör of dig
Någon som befinner sig i Grekland 27 juli-13 augusti?
Grekland Ungresande, 17 juli 2019
Updaterad av Ungresande för 5 dagar sedan
0
Hej! Jag flyger till Santorini 26 juli (framme 27) och min kusin kommer att möta upp mig den 3 augusti men däremellan kommer jag att resa själv. Ingen riktig plan ännu utan är öppen för att åka till andra öar osv. Hojta om någon annan befinner sig i Kykladerna under den här tiden så kanske vi kan ...
Ios
Grekland Vicckan, 10 juli 2019
Updaterad av Ungresande för 5 dagar sedan
1
Hej! Jag befinner mig på ön ios i Grekland och ska vara här till sista augusti! Är det någon svensk som är här nu och vill ses?? Jag är här för att jobba men även för att sola bada, festa o äventyra! / Vickan
Grekland i sommar 🌞
Grekland Evii, 15 juni 2019
Updaterad av Evii för 4 veckor sedan
4
Hej! Jag tänkte resa till Grekland i sommar 1 vecka. Antingen vecka 26 eller 27. Är det någon som har semester de veckorna som vill planera något ihop med mig så hör av dig 🙂.
Jobba på Rhodos!!!
Grekland Norascott, 30 jan. 2019
Updaterad av Wilmass för 4 veckor sedan
5
Jag har sökt jobb på Rhodos i 3 månader (juni-augusti) är det någon annan som vill med?! Om jag får jobbet ska jag isåfall jobba på Pepe’s Bodega på bargatan. Hade varit kul o resa dit med någon! :)
ca 16/6 Flyg till Aten, Tåg till Korfu, Färja över till Brindisim sen tåg genom Italien
Grekland Axe79, 7 juni 2019
Updaterad av Axe79 för 6 veckor sedan
0
Hej tänkte flyga till Aten, stanna där några dagar, ta tåget mot Korfu, färja över till Italien, och tåga igenom Italien med stopp på olika platser, ev rom, Florens, Venedig, Milano typ Jag är en social trevlig, lättsam kille, som är intresserad av historia, byggnader, mat och vin Hör gärna av er ...
Reskompis Grekland
Grekland Elena39, 8 maj 2019
Updaterad av Hedi26 för 7 veckor sedan
1
Någon rolig människa som är sugen på att hänga med till Grekland i juni v 24 eller 25?

Om Grekland Europa

Här finns pittoreska byar nästan överallt, tusentals vackra stränder och massor av sol och värme. Grekland och dess många öar är ett semesterparadis du kan besöka om och om igen.

Vart du än åker så kommer du att se pittoreska små byar med sina typiska vit-blåa hus, härliga stränder och varmt turkosblått hav. Du kan åka på utflykt till arkeologiska och historiska sevärdheter och avsluta dagen med fantastisk grekisk mat.

Här finns stora öar som Kreta, Lesbos och Rhodos, dit du kan återvända år efter år och upptäcka nya platser. Men det finns också dussintals små öar där det är lätt att åka på upptäcktsfärd, till exempel Korfu, Kos, Lefkas, Leros, Samos, Santorini, och Zakynthos.

Det finns hundratals platser runt om på det grekiska fastlandet som är kopplade till antikens mytologi, militära slag eller dramatiska händelser. Bland annat Marathon, Thermopyle, Akropolis, Olympia och Delfi. Det smidigaste sättet att uppleva historien är att åka på en rundtur. Du kan åka på en dagstur eller en hel vecka, och du kan välja mellan teman som ”mytologi”, ”slagfält” eller ”bästa av klassiska Grekland”.