Avicii & Portugal weekend 27-31 maj

Av Catubig
21 apr. 2016 19:48
Visningar: 56
Hej!

Jag är en 24-årig tjej som funderar på att passa på att se Avicii i Portugal innan han lägger sina spelningar på hyllan :)

Jag tänkte mig en weekendresa 27-31 maj då han spelar på "Rock in Rio" festivalen i huvudstaden Lissabon den 29:e. Ariana Grande och Charlie Puth spelar även samma dag och utöver det har jag tänkt mig lite sightseeing, god mat och kanske kolla in någon fin strand eller grym klubb!

Jag älskar att resa, shoppa och fotografera och mat, musik, inredning och serier ligger mig också varmt om hjärtat :D

Hojta om du är en positiv, rolig, spontan och öppensinnad (okräsen haha) människa som är sugen på att göra mig sällskap då mina närmsta vänner är upptagna med jobb, studier och pengasparande till annat! :) Det är viktigt att du känner att du kan ha roligt oavsett om det regnar hela helgen eller om du rentav smälter av värmen hehe..

Du får gärna vara 20+ och inte äldre än 30 år gammal och det underlättar om du är flexibel som person och bosatt i södra Sverige eftersom jag är hos min familj i Skåne den veckan och planerar att flyga från Kastrup flygplats i Köpenhamn. Helst tjej också då jag har ett överskott på killkompisar :')

2500 går nog flygbiljetten på högst tur & retur och spelningen ca 700 kr.. Har hittat en biljett då en kväll/natt i Milano ingår också. Boende bokar vi tillsammans på hotell eller så ser vi om vi hittar något bra alternativ på couchsurfing om vi känner oss extra äventyrliga hehe :D

Hör av dig så kan vi höras mer på fb sen!

Mvh

Johanna
24 apr. 2016 12:12
Avicii, sol och party? Kan ju inte bli bättre!! :D

Jaha nu såg jag att det var en tjej helst. :P

ha en trevlig resa iaf!