Äventyrsresa till Fiji och ev. Australien!!

12 okt. 2015 14:27
Visningar: 96
Hej! Jag är en tjej runt 23 som till hösten planerar att resa till Fiji och kanske Australien. Jag tänker åka med en organisation som heter Swedish Study Camp där man åker i grupp och upplever länderna tillsammans. Dessa är två äventyrsresor med lite blandat innehåll ex. surfing, sandboarding, snorkling, dykning, strandhäng, parasailing, vandra i djungel, bada i vattenfall, river rafting med mera. Resan startar i Fiji den 8 september 2016.

Läs mer på http://www.swedishstudycamp.se/

Gruppen som man åker ihop med är mest i åldrarna 18-25, där både svenskar och danskar åker ihop. Man träffar nog en hel del nya vänner på plats men vore roligt att lära känna någon innan och tagga ihop :)

Hör av dig om du är intresserad av att dela detta med mig (och ett antal till haha)! :)
21 okt. 2015 20:55
Hej!
Jag har också planer på att sticka iväg o resa nästa höst. Jag hade kanske mer tänkt på att planera ihop en egen resa då jag har många ställen jag vill till, bla Australien, Nya Zeeland, Fiji, o Bali, men är sugen på att göra många av de äventyrsgrejerna du pratar om:) Så om du inte redan bokat din gruppresa o är sugen på ev planera en resa tillsammans med någon så hör av dig till mig:)
/Camilla
25 nov. 2015 19:17
Hej! :)
Jag har också planer på att åka till Australien hösten 2016. Jag vill även till Fiji och andra ställen också. Det låter hur kul som helst! Vi kanske kan prata mera? / Hanna :)
24 jan. 2016 20:10
Tyvärr har organisationen lagt ner så det blir inte den resan för mig. Men vill till Bali istället och funderar på att volontärarbeta istället, mest för att man är med en grupp. Det vore även roligt att få göra ngt sådant :) Under de veckor jag vill vara borta tänker jag att jag ska på en äventyrsvecka med bl.a. forsränning och sedan en yoga vecka. Låter det intressant så kolla gärna in på http://indigotravel.se/resa/volontarresa-jobba-pa-forskola-pa-bali-indonesien/

Vore kul att få resesällskap! :)