Äventyra i Central- och Sydamerika mars/april?

5 jan. 2017 23:12
Visningar: 398
Hej hej!

Jag är 21 år och har tagit ett sabbatsår från plugg för att resa av mig lite och kom för ca en månad sen hem från två månaders volontärarbete på Galapagosöarna men vill såklart ut och se mer av världen så fort som möjligt, allra helst central- och sydamerika.

Tanken är att detta ska gå av stapeln nån gång i mars eller april och pågå i sisådär 2 månader beroende på hur långt pengarna räcker. Eventuellt börja vid Costa RIca och sedan jobba sig nedåt i länder som t.ex Ecuador, Peru, Bolivia, Paraguay och Argentina men är mycket öppen för förslag då jag endast är i början av planeringsstadiet :))

Söker reskompis/ar (tjej eller kille kvittar) som kan tänka sig att hänka på och göra mig sällskap i alla fall en bit på vägen, Helst ska du inte vara så superkräsen med boende och kan tänka dig att ta en skumpig buss istället för ett dyrare flyg för att ta sig fram för att få pengarna att räcka längre. Jag vill gärna hitta på så mycket äventyr som möjligt på vägen, försöka lära mig surfa och testa på det mesta som innebär adrenalinkickar. Kan också ta det lugnt ibland jag lovar.

Hör av dig här eller på facebook om du vill ut på äventyr med mig (ja ja ja)!(Ellinor Berglund, snorklar med en sköldpadda på omslagsbilden)
6 jan. 2017 11:13
Hej!!
Jag är pepp! Låter som en fantastisk resa. Hittar dock inte dig på Facebook - kan du kolla om du hittar mig?? Tuva Berggren med eiffeltornet i bakgrunden på profilbilden:))
7 jan. 2017 22:00
Hej! Jag har ungefär samma tankar som dig/er. Jag ska/vill vara borta i två månader från mitten av mars och tycker att det vore jätteroligt och skönt att ha någon att resa med, framför allt i början av resan. Jag är sugen på många länder, men skulle gärna hinna med Argentina. Är dock precis som du bara på planeringsstadiet och öppen för förslag. Om ni vill höras på Facebook gör jag det gärna!? :) Ska se om jag hittar er, annars brukar jag vara rätt lätt att hitta - Cassandra Alm.
18 jan. 2017 10:23
Hej jag har haft tankarnapå en sån här resa i ungefär ett år nu men inte gjort det bara för att ingen kompis kunnat/plugget har kommit i vägen. Därför tänkte jag prova min lycka här på reseguiden hehe men det du skrev var verkligen spot on det jag hade tänkt mig. Ett av länderna jag skulle vilja se är ju dock Peru och miccu pichi, hade vart jättehäftigt! Annars är jag rätt flexibel med andra länder! Adda gärna på facebook Kristina Skogward :)
18 jan. 2017 23:02
Hej ÅH vad kul!! Jag har länge drömt om Sydamerika och Centralamerika och tänkte också vilja åka dit efter högskoleprovet i april:) Så från april till juni vore ju dröm. Jag tänkte mig också Costa Rica först och sen ned till Colombia, och sen fortsätta samma rutt som du/ni! Brasilien är ett måste för mig så det skulle jag gärna vilja avsluta med. Hur känner ni för det? :) Jag skriver på fb också!

Uppdate: Elin hittar inte dig men du får gärna lägga till mig. Heter Alice Svensson och på min profilbild sitter jag på en bänk hehe

// Alice 22 :)
6 feb. 2017 22:07
Hej!
I'm a mexican travel fanatic. Some swedish friends told me about this site and wanna meet more swedish friends! I have travel a lot!.

I will be traveling to Costa Rica at the end of February! I will be traveling around for a bit. I would like to meet someone to travel for a bit, I'm open for anything. I'm interested in Costa Rica, Colombia, Peru and Brazil. And pretty much anything. I will be doing a 3 -4 months traveling!

Add me!
FB: Jaime Lezama E
9 feb. 2017 16:27
Hej hå. Efter högskoleprovet tänkte jag dra iväg två månader och är öppen för förslag! Har backpackat mycket i bl.a. Indonesien två vändor, Sri Lanka och Asien. Jag surfar och dyker mycket och tar alltid med min surfbräda när jag reser alrightalrightalright. Sydamerika hade varit grymt! Jag reser billigt och älskar att ta del och kultur och lokalbefolkning, homestays är bäst.

Slå mig en pling
Aloha
Av Pakita
24 feb. 2017 11:44
Hej Ellinor,
jag ska åka iväg till Sydamerika troligtvis på fredag nästa vecka. Har du redan åkt iväg?
2 mars 2017 00:48
Hej! Jag är med taggad och öppen för förslag. Har funderingar att åka i maj :)