Äventyr

16 feb. 2021 15:21 (redigerad)
Visningar: 319
Hej!

Mitt namn är Elin, jag är 27 år och bor i Skåne. Jag älskar att resa och längtar tills vi kan göra det igen! Jag har tidigare backpackat i Afrika, i Asien och USA. Har också tågluffat i Europa flera gånger. Min tanke med att skriva här är att det vore roligt att skaffa ett resgäng (gärna i Skåne, blir lättare att träffas då, men det måste inte vara så). Jag är väldigt sugen på att resa till Nya Zeeland, Hawaii, vandra i alperna i Schweiz, Österrike och upptäcka mer av Italien. Vill även surfa i Portugal och åka till Azorerna samt hyra bil och upptäcka Island. Kanske i år men annars under 2022 :)

Låter något av detta intressant så hör av dig! 😊

/Elin
Av Ccissii
6 mars 2021 17:06
Hej!

Detta låter så kul! Jag heter Cecilia och är 25 år gammal. Jag älskar också att resa men inte varit iväg sedan 2019 och vill verkligen börja planera något. Jag bor i Halland dock, men har inga problem med att ta mig till Skåne då min syster bor där. Jag backpackade i Asien under 2016 och var tillbaka i Bali 2019 samt bilade i USA under 2019 också. Jag har länge velat åka till Hawaii, Nya Zeeland, Italien och Portugal så vi verkar vilja liknande saker. Har haft tågluff på min to-do lista länge så Schweiz och Österrike låter inte dumt det heller. Hur länge hade du tänkt vilja vara iväg och vill du se alla länderna på samma resa?

/ Cecilia
31 mars 2021 22:27
Hejsan! Gabriella heter jag och är 24 år gammal, bor visserligen inte i Skåne dock. Har inte rest sedan 2019 då jag tågluffade i Europa och längtar så mycket tills man kan ge sig ut på nya äventyr och resa igen! Det verkar som vi har liknande resmål som vi vill besöka, är väldigt sugen på surfing i Portugal och se mer av Italien, men besöker också gärna Hawaii och Nya Zeeland! Sydamerika är också resmål som lockar mycket! Är helt enkelt öppen och vill se så mycket som möjligt av världen! Hör gärna av dig om du vill veta mer!

/Gabriella