Australien om en månad

14 okt. 2016 11:27
Visningar: 217
Hej, som rubiken lyder har jag tänkt bege mig till andra sidan jorden någon gång i mitten på november. Planen är att flyga till Cairns och sedan jobba mig neråt östkusten och eventuellt vidare över till västra sidan. Jag har tänkt mig 2-3 månader i Australien och avslutar det hela med en månad i Nya Zeeland. Är det någon som har liknande funderingar? Hade gärna hittat någon att åka med i början av/under delar av/genom hela resan, så känner ni er manade så släng iväg ett meddelande :D
/Mikaela Fransson
14 okt. 2016 14:57
Hej Mikaela,

Jag går också i Australien-tankar men har inga specifika planer alls i dagsläget, annat än att jag vill åka någon gång i November. Inte hunnit kika så mycket på var i Australien utan är mer ute efter en schysst resa, gärna med lite träning och hiking typ samt kunna avsluta dagen med en kall öl :)
Är väldigt flexibel i när/hur/var då jag inte riktigt har något specifikt mål annat än att sticka ifrån Sverige.

/Viktor
17 okt. 2016 18:47
Hejsan! Har också planer på Australien i november! Min tanke var egentligen att åka ner och stanna i antingen Sydney eller Melbourne, men problemet för mig har varit att ingen av mina vänner är redo att åka förrän i januari, och jag vill iväg så fort som möjligt!! Därför skulle jag mer än gärna ha en vän att påbörja min resa med, och sen se vart jag hamnar! Kanske kan vi ta flyg ner tillsammans och sedan fortsätta utifrån det? Hör av dig om du är intresserad :)
20 okt. 2016 06:46
Hej! Jag kommer vara i Cairns från typ 2a december och sen åka östkusten ner (flyger hem från sydney 19 januari) :) om det låter som något som skulle passa din plan är det bara att höra av dig :)))
Av Emiliab
19 nov. 2016 09:53
Hej, jag är just nu i Gold Coast men planerar att åka upp till Cairns om en vecka för att sen ta mig ner till Brisbane och fira julen där. Hör gärna av dig om du vill ha sällskap under resan :)