Att resa med TSS, travel service scandinavia

Av Fenicia
13 feb. 2014 13:35
Visningar: 2995
Jag är mycket nöjd med resan till Lykien, liksom med resan till Kappadokien. Priset är oslagbart, och jag förstår att det inte blir så mycket vinst utan mest fungerar som marknadsföring. Logistiken fungerade till 100 %. Det är inte lätt att organisera så många resenärer och bussar men allt gick smidigt tillväga. Guidningen var fantastiskt bra, så jag har inget att tillägga, bara ++++. Turkiet historia är spännande och nutiden är också spännande; att så mycket hänt de senaste 10-15 åren. Jag har rekommenderat resorna till vänner som också åkt och ska åka.
28 apr. 2014 14:45
Hej Fenicia
Jag vill hålla med om det du skriver. Har just kommit hem från en kappadokien resa. Allt har bara varit fantastiskt. Utmärkt planering, fantastik guide som var kunnig, smidig, trevlig, tålamodig och flexibel. Vi åkte i mycket trygga händer av en lugn och hjälpsam busschaufför.
Hotellen och maten otroligt bra och fint. Vi har redan bokat nästa resa som följer egeiska havet med början i Izmir.
Jag rekomenderar Tss Travel och deras resor som är välordnade ,trevliga och bildande. Man får verkligen valuta för pengarna.! Turkiet är ett mycket spännande land!
Många tack och plus för en oförglömlig resa!
Eva