Att hyra MC i Davao fungerar nu!

14 dec. 2013 17:26
Visningar: 261
TIPS:
Jag har rest mycket i Asien och särskilt på Filippinerna under 5 år och är nu gift med en filippinska från Davao - en säker stad på Mindanao.

Jag hyr alltid 125cc MC när jag reser eftersom jag älskar den friheten det ger. Jag hade tidigare hyrt MC och åkt runt ön Negros, kört från Angeles norr om Manilla till Baguio under några veckor - en underbar trip som jag starkt rekommenderar.

När jag anlände Davao förra året letade jag på nätet efter någon som hyrde ut motorcyklar. Jag brukar hyra Honda 125 cc eftersom dessa motrorcyklar är de vanligast och det är lätt att hitta reservdelar. Det brukar alltid finnas men i Davao var det ingen som hyrde ut.

Jag lyckade efter mycket trassel hitta en men nu finns det motorcyklar att hyra!

De har startat uthyrning på ön Samal. Ön ligger ligger ca 20 minuters färjetur från Davao.
Se www.davao-samal-motorcycle-rental.com

Om Samal: Davao-borna åker dit på helger för att sola och bada eftersom ön har vita sandstränder vilket Davao saknar.

Man kan även ta med motorcykeln från Samal till Davao så man kan se staden. Kostar 10 kr inkl två passagerare och MCn. Jag stannade i 6 veckor i Davao. Staden rekommenderas!

Davao är ren och trevlig och är den säkraste staden i Fillippinerna enligt statistiken. Troligen beroende på borgmästaren har hårda nypor mot kriminalitet.

Exempel: Min tjej som är 25 år joggade varje natt inne i staden en mil mellan klockan 03 och 04 på natten! I hur många städer vågar man göra det?

Nu vet nu att ni kan hyra MC omni åker till Davao på Mindanao!

.