Atlantic Beach, Jacksonville

15 juli 2010 14:24
Visningar: 272
Jag har nu plöjt igenom massor av trådar om Florida, men jag hittar ingenting om Atlantic beach, Jacksonville. Varför jag frågar om just det stället är att vi har möjlighet till gratis boende där.

Vi planerar en resa till Florida nästa år vår/sommar, jag, min man och våra två barn, då 3 och 6.

Som planerna ser ut nu blir det en vecka i Atlantic beach och en vecka med Orlando och Ft Lauderdale, kanske clearwater eller Key west. Planerna är väldigt lösa än så länge. Men om någon har varit i Jacksonville vill vi gärna höra lite mer om det!

En annan fråga jag har gäller flygresorna. Hur har ni andra gjort, har ni flugit till och från samma flygplats. Jag gjorde en sökning påToR och enkelresor, en enkelresa blev dyrare än ToR!
Av Theelf
15 juli 2010 14:32
Hej Skogis,

Jag känner inte till Atlantic Beach, men väl Jacksonville och San Augustine. I Jacksonville finns ett fint område nere vid floden - Jacksonville Landing. San Augustine är ett väldigt fint ställe med världsberömd alligatorfarm, ett gammalt spanskt fort, stränder och en mysig vacker liten stad. Rekommenderas!

TheE
15 juli 2010 14:36
Hej, har inte varit i Jacksonville men angående flyget så går det utmärkt att boka flyg med utresa till en ort och hemresa från en annan, vi flög t.ex. till Miami och hem från New York senast. Som Du säjer blir det mycket dyrare om man bokar enkelresor båda vägarna istället.

Jacksonville lär ha en del att erbjuda (Du hittar nog en hel del info här,http://www.facvb.org/region.php?reg=Northeast ), gör gärna även en utfärd till St. Augustine lite söderut, en mycket trevlig gammal (med Amerikanska mått) stad.
En vecka för Orlando, Ft. Lauderdale och Key West känns som väldigt kort tid.
15 juli 2010 18:04
Tack snälla ni för era tips!

San Augustin måste besökas!

Ja, det blir lite mycket att klämma in på en vecka.... vi får se hur planerna blir. Färre aktiviteter och en vecka eller fler aktiviteter och ytterligare en vecka i Florida... Det beror även lite på vilka napp vi får genom husbytesförmedligen (intervac). Än så länge har vi fått napp i Jacksonville och Ft lauderdale -gästfrihetsutbyte, vilka otroligt gästvänliga människor!

Ska kolla vidare på flyg- och bilmöjligheter.

Vad tror ni om att resa i Juni, är det väldigt hög luftfuktighet då?