Asien!Shanghai och Bali TIPS

Av Vigren
23 aug. 2016 14:31
Visningar: 147
Vi ska till Shanghai och vill gärna bo centralt men ändå nära att kunna ta sig till Disneyland!Var ska man bo då? Tips på bra hotel,lite lyxigt men ändå hyfstat pris.Om man bor i pudong hur är det området???

Också gärna tips på hotel på Bali..Mysigt hotel med pool och frukostbuffe,som är bra vill vi gärna ha.Lagom till shopping och restauranger men ändå lugnt..
TACKSAM alla tips
Av Hilmis
24 aug. 2016 14:58
Hej! När vi var till Bali bodde vi i Sanur, på ett hotell som hette Innah Sindhu Beach hotel. Det upplevde vi som jättetrevligt. Lugnt ställe, invid stranden. Frukostbuffe vid strandrestaurangen. Fint och välskött hotellområde, trevlig personal. Fin pool osv. Gångavstånd till nattmarknaden i Sanur. Flera restauranger längs stranden inte långt till Sanur centrum. Kan rekommenderas.
Av Pelle77
24 aug. 2016 15:14
Vi bodde på Kejora Suits i Sanur som var ett litet boutiquehotell. Rummen var fina men poolen lite instängd då man saknade utsikt. Hotellet hade ett systerhotell som heter Segara Village som man fick använda poolen på. Jättefint hotell precis på stranden med flera pooler. Vi gick dit varje dag och ångrar att vi inte bokade det istället.

http://www.segaravillage.com