Asien 2-3 månader i början av 2017!

18 nov. 2016 12:32
Visningar: 193
Tjena! 20 årig glad tjej från Dalarna som vill ut och resa runt i Asien 2-3 månader. Tänkte åka i januari någon gång.

Är sugen på att se Vietnam, Kambodja, Bali och kanske åka tillbaka till Thailand igen, men är självklart öppen för andra förslag, har inget planerat än.

Förutom att självklart sola och bada så vill jag ta dykarcertifikat på Bali. Har hört att det ska vara fantastiskt! Försöka lära mig att surfa är också någonting jag är sugen på. Annars tycker jag bara det skulle va roligt att träffa nya människor, se nya ställen, upptäcka massa saker, vandra, festa lite och ha det bra!

Om någon är sugen på att haka på är det bara att skriva, antingen här eller på Facebook, Frida Hammarin. Skulle vara roligt att hitta någon/några att resa tillsammans med!
19 nov. 2016 17:34
Hej! Jag ska till Bali i början av februari och vill också dyka och lära mig surfa. Tänkte åka inåt till ubud någon dag också. Jag tänkte vara borta 2 månader och börjar i jakarta/kuala lumpur innan jag åker till Bali. Sen har jag inte planerat något mer. Är 24 år från Ludvika :)
19 nov. 2016 18:38
Hej!
Jag vill åka till asien i början av januari och gärna stanna flera månader. Är precis som du på jakt efter reskompis/ar. Är främst nyfiken på kambodja, thailand och vietnam:)
Av Emmaaab
20 nov. 2016 13:45
Hej! Jag är också grymt sugen på att resa runt i Asien, och har tänkt åka i januari, men saknar någon att åka med! :)