Årets inspiratörer 2010

Av Bibby
16 apr. 2010 20:58
Visningar: 264
Jag utnämner självsvådligt Tubbe och Robbowan till årets inspiratör här på RG.

Jag älskar deras stil i skrift men framförallt i människosyn, en öppen och tolerant syn på hur medlemmar ska få uppträda. med en stor gnutta humor baserat på en stor glimt i ögat och ett stort hjärta!!!!

Priset är varsin biljett till TUR-mässan 2011, spritversionen :-)
Av Tubbe
17 apr. 2010 16:37
Mummmmss

Blir det egentillverkad dricka......................eller
18 apr. 2010 13:17
Hur tänker du nu? humor? här pratar vi bara resor vill ni ha roligt får ni byta forum så det så! finns säkert nån annan du kan nominera som är riktigt seriös och inte håller på med ironi humor glimt i ögat och annat trams, tror faktiskt att han kritiserade nån för ett par år sen också så jag tycker att han är rent olämplig i dom här sammanhangen, nä fram för ett humor och kritikfritt forum för allas trevnad
18 apr. 2010 13:44 (redigerad)
Måste efter att fått pm skickade till mig förtydliga att tidigare inägg ovanför i diskussionen var ironiskt menat jag skämtade om svenskars syn på nåt så allvarligt som vad som är lämpligt på ett forum om resor, jag uppmuntrar verkligen humor och glimt i ögat att man sen via pm får beröm för sina inlägg för att dom tror att man satt trådskaparen på plats understryker bara ytterligare hur humorbefriat detta forum kan vara, ta inte så hårt på om folk vill ha litet kul och lägg gammalt groll bakom er bara för att man inte kommit överens i nån tidigare tråd så behöver det inte vara så jämnt.

Alla kan inte alla ha samma sorts humor så är det ju men gillar man inte diskussionen kan man ju klicka sig vidare,sen försvarar jag inte personliga påhopp om såna förekommit men jag vill definitivt inte ha ett humorfritt forum för man måste ju kunna ha litet distans till sina resor och diskussionerna runt det, det handlar ju inte direkt om hjärnkirurgi även om en del verkar ta det verkligt seriöst,själv snurrar jag runt här som rent tidsfördriv ibland och då kan ju litet roliga diskussioner var melodin vill jag ha bara fakta inför framtida resande får jag väl sålla litet bland diskussionerna det är ju inte så svårt och skulle all humor och skoj försvinna kommer nog inte jag att vara kvar här framöver.

Hoppas att jag med etta inlägg klarlagt en del och jag vill varken såra eller göra allvarligt narr av nån, men humor ser jag som en bra bro att bygga vänskap med det skulle säkert behövas mer av den varan för det är väl inte ett faktaforum vi vill ha eller?
Mvh. Bosse.
18 apr. 2010 15:08
Sicken ära... Men, jag är ju inte förvånad. Få - om några - är väl mer lämpade än undertecknad och Tubbe. Jag hörde att jag skulle få ett pris i ödmjukhet också men det låter konstigt för jag är ganska säker på att jag fick det på livstid redan för ett decennie eller två sedan.

Priset mildrar smällen av att aldrig komma i väg på Liverpoolresan den här veckan. *snyft*