Arbeta och dela bostad i Norge?

Av Tahmina
21 aug. 2013 07:28
Visningar: 611
Tjaaa!

Undrar om det finns någon som vill hänga på mig till Norge och söka arbete samt dela bostad? Jag håller på och söka jobb lite överallt i Norge, och får jag ingen napp innan veckan är slut (25/8) så åker jag dit och söker på plats tänkte jag. Vill helst inte till Oslo men kanske Bergen? Stavanger? Kom med förslag :)

Nej men hör av dig om du är sugen på att joina mig i början på september vetja!

Ha det gött!
21 aug. 2013 10:53
Hej!
Jag är inne på samma spår som dig! Jag vill jobba och tjäna pengar!
Jag har hört att det är lättare att få jobb på plats men ska ska söka lite över nätet också. Jag kan dock inte åka i början på september utan jag kan först i slutet. Men skulle vara kul att åka med någon/några samt dela bostad!
Jag är en glad och positiv tjej. Lättsam att ha och göra med. Ganska pedant och väldigt pratglad jag suget på att baka och laga mat. En vanlig tjej helt enkelt, fyller 21 i höst.
Av Tahmina
21 aug. 2013 11:11
Hej!

Kul! Jag vill som sagt helst inte till Oslo men har nu fått arbetsintervju där på fredag. Går det bra så kommer jag såklart ta det men annars tror jag faktiskt på att åka och söka jobb i Bergen. (Billigare bostad)Är det något du också kan tänka dig? :)
Tahmina
21 aug. 2013 11:20
Okej! Vad roligt! Vad har du sökt för något?
Ja absolut, mig spelar det ingen roll. Jag kan åka vart som :) adda mig på fb så kan vi prata mer? Frida stjerna löf
25 aug. 2013 23:33
Hej tjejer!

Jag är så på Norge , Oslo verkar jättefint! Jag ha ej fått något jobb, ha sökt lite .
Det skulle vara jättekul om man kunde vara några stycken och dela lägenhet och isf söka jobb på plats.
Hur långt ha ni kommit i planeringen? :)
Av Tahmina
26 aug. 2013 08:40
Hej :)

Adda mig på facebook så kan vi prata mer där :) Tahmina Akopjan.

Kram
28 aug. 2013 17:40
Hej! Är inne på Oslo jag med och skulle tycka det vore jättefint att gå ihop och dela lägenhet, om det fortfarande är aktuellt? :) Kommer söka jobb via internet men mest där i Oslo!

Kram
1 sep. 2013 14:01
Hej, jag är precis inne på samma spår så ni kan ju höra av Er eller adda mig på Facebook Sofia af Wetterstedt så kan vi snacka mer :)
Av Emzan
1 sep. 2013 15:05
Hej!

Jag är hemskt sugen på att åka och jobba i Oslo. Min tanke är att åka och söka på plats eftersom man verkar få mer napp på så sätt, speciellt eftersom jag bor långt ifrån staden. Går inte lixom ta sig dit på 6h för en arbetsintervju. Så det jag efterlyser är seriösa tjejer som vill klämma in sig tillsammans i en lägenhet, jobba arslet av sig, ha kul och gärna att stämningen blir som en liten familj, där man visar hänsyn och umgås.

Jag har inget napp på lägenhet, men det kan man nog lättast ordna på plats det med, men kommer söka via finn.no härifrån om det finns någon som vill med. Har redan en tjejkompis som ska med, men behöver som sagt fler glada själar att dela med.

Så är du lättsam, glad, öppensinnad och motiverad, skriv!!

Emily

P.S har skapat en öppen facebookgrupp som heter: Norgegänget
2 sep. 2013 22:05
Hur går era tankar. För jag är också otroligt sugen på att åka till Norge och jobba som en tok. Men hur ser ni på det , vill ni bara köra tjejer, eller är det möjligt att även jag kan hänga på denna resa?
4 sep. 2013 15:35
Heej! Jag och en tjejkompis har också bestämt oss för Oslo i höst! Vi är supersugna på att hitta ett skönt gäng att dela boende med. Jobb tänker vi också att vi fixar på plats. Hittar dock inte denna gruppen ni snackar om på Facebook... Hoppas vi inte är för sent ute och att vi kanske kan fixa något tillsammans!

Min mail är (Logga in för att se e-postadress), om någon vill snacka lite mer om att dela boende!
3 okt. 2013 09:03
Hallå!!
Hur går det för alla med Norgejobb och boende?
Jag jobbar strax utanför Oslo och på jakt efter ett boende, jobbar bara nätter just nu så jag behöver egentligen bara ett ställe att sova lite på dagtid med tillgång till toa och dusch och sånt...har ni nåt som jag kan hyra in mig i eller finns det fler som letar så man kan slå sig ihop?
//Tina
3 okt. 2013 21:38
Hur har det gått för alla angående jobb i Norge? Jag är sjukt på att åka, för har inte direkt fått den responsen dem meddelanden jag skickat till företag. Hur tänker ni, ska man åka över och tok söka på plats eller, för dem företag jag pratat med , har ställt frågan hur jag ska göra med boende frågan. Ni som är fortfarande sugna, hör av er....
11 nov. 2013 12:38
Hej
Tänkte höra hur det har gått för er.
Jag flyttar till Oslo nu i slutet på november delar gärna lägenhet med någon.
Av David01
11 nov. 2013 21:10
Flowerflower, har du hittat något boende än? delar gärna lägenhet
11 nov. 2013 22:39
David skicka ditt namn så jag kan hitta dig på fb så mailar jag dig!
Av David01
12 nov. 2013 10:50
kolla PM

verkar som det inte går att skicka meddelanden, David Ton heter jag
22 nov. 2013 15:43
Helluh guys!

Jag är väldigt intresserad av att åka iväg till Norge för den roliga upplevelsen skull, träffa nya bekantskaper och såklart för möjligheten för jobbtillfällen! Jag är själv än så länge som vill dra iväg till Norge (öppen för alla möjliga ställen stort sett) för att kunna bo och jobba i Norge. Tänkte söka jobb på plats eftersom att det är lättare med tillgängligheten och kommunikationen med arbetsgivaren. Är ganska inne på att vid årsskiftet, dvs. i Januari så SKA jag vara i Norge så kan jag hinna jobba ihop mer pengar innan jag beger mig. Kan övertalas! :)

Är en öppen, energisk, social och trevlig brud som gärna hakar på ert upptåg beroende på hur planeringen ser ut! Hör gärna av er till mig, adda mig på facebook så kan vi diskutera saken vidare!

Hugs!