Är på Phi Phi nu ska till koh lanta, koh lipe, ao nang, Bangkok

Av Gosemia
28 feb. 2013 13:24
Visningar: 884
Dels vore det roligt om någon kul person är i Thailand nu och ska åka liknande "rutt" och som vill mötas upp :) (jag är 28 så liknande ålder vore kul samt någon som är lättsam och kul) :)

Sedan skulle jag även vilja ha tips på vad som inte får missas på respektive ställe när det gäller utflykter, vackra platser , stränder etc ja vad som helst egentligen . Tips på prisvärda (så bra som möjligt för en billig peng) vore toppen. (Bangkok är dock redan bokat) och där har jag koll på shopping etc så där e det mest om det finns ngt riktig häftigt att se?
1 mars 2013 11:28
Härligt!

Vi kom just hem från 1 månads resande därikring. Kika gärna in på http://www.bloggithailand.se/ så hittar du säkert nåt skoj :)

- Både på Koh Lanta och i Ao nang tycker jag att du måste åka ut på en "4 Island Tour". Vill du endast åka på 1 av dem, så välj den på Koh Lanta där ni bla besöker Emerald Cave. Riktigt coolt! Och hur fint som helst :)

- Ao Nang is ig är inget särskilt tycker jag, bara "en vanlig strand", inte särskilt vacker eller så. Därför bör du åka ut till Railay West samt Phranag Beach för att se några av världens vackrast strnder. Otroligt fint! Bara en 10 minuters åktur från Ao Nang :)

- I Bangkok så tycker jag att du bör besöka en flytande marknad. Hur mysigt som helst! Det kan du läsa om tex här, http://bloggithailand.se/flytande-marknad-bangkok/

Kram!
/ http://www.bloggithailand.se/
Av Gosemia
1 mars 2013 13:33
Åh tack :) ska absolut göra det du skriver på koh lanta å Bangkok :)

Åker t koh lanta i morgon. Räckte med två dagar på phi phi för att se hela öarna :)
Av Jennysj
4 mars 2013 20:21
Åker till Bangkok imorgon den 5 mars 2013 och kommer att ha staden som utgångspunkt under tre månader. Hyr lägenhet och kommer vilja se det mesta av Bkk. Turer till Phuket, Patong, och Koh Samui, Chaweng är också inplanerade när vänner och familj kommer på besök. Kontakta mig om du vill ha lite sällskap i Bangkok! Jag är öppen för det mesta, marknader, få sällskap på shopping, skybarer, uteställen, turer och allt annat som finns att göra.

Är 36 år, tjej, kommer från Göteborg. Har rest en hel del, och har varit i Thailand tre gånger tidigare :)
Av Gosemia
8 mars 2013 03:11
Va kul Jenny! Jag ska bara va i Bangkok 13 och 14 Mars åker hem vid midnatt natten mellan 14e och 15e.
Blir nog en del shopping men tar gärna en trevlig middag eller så med dig också eller vad som hinns hittas på :)

Maila mig gärna - (Logga in för att se e-postadress)