Är det någon som ska semestra i Kenya eller Tanzania nu i sommar? Juli 2006 närmare bestämt.

19 apr. 2006 09:16
Visningar: 368
Hej!

I juli så kommer jag befinna mig i Kenya. Jag vill bestiga Kilimanjaro, se Zanzibar, kanske åka till Tanzania också. Är det någon som har liknande planer?

Jag älskar äventyr och naturupplevelser och att i resande växla det med att slappa och sola på vackra stränder.

Hör av dig om du har liknande planer!

/Kristina
Av Amina
17 maj 2006 10:56
Hej Kristina!
Jag och syrran ska till Kenya (definitivt) och Zanzibar (helst, om det går) ngn gång i slutet av juli/början av augusti. Har du några tipps till oss om vart vi kan få tag på billigt boende, flyg (speciellt flyg)??

MVH
/Amina
17 maj 2006 15:20
Hej! Jag bokade KLM genom flygspecialisten. Betalar lite över 8000 kr allt inkluderat. Det var det billigaste jag kunde hitta. Men kolla genom reseguiden, det gjorde jag (inte för att göra smygreklam men jag fann den som bäst).

Jag fick tipset av en tjej här på reseguiden att kolla in ndame.info . Det är ett hotell som drivs av ett svenskt par på Zanzibar. Det verkar görfint, har bokat in mig själv där i juli.

Om ni vill bo billigt i Nairobi så fick jag ett tips från en man som arbetar för SIDA att man kan inackordera sig på svenska skolan i Nairobi, kan ej numret men kan vara värt att kolla.

Hoppas ni får en härlig resa!

/MVH Kristina
Av Amina
19 maj 2006 11:34
Åh vilka härliga tipps! Speciellt det där med den svensk skolan. Hotelet i Zanzibar känns lite långt bort (50 km) från Zanzibar town, har du ngt tipps om ställen man kan bo på vid Zanzibar Town?

Och kostar hela resan (Kenya & Zanzibar) bara så mckt?

Mvh/Amina:-)