An Nong eller Koh Lanta

Av Simona6
31 juli 2019 12:48
Visningar: 201
Hej

Tänkte åka charter i början av dec i år. Vi är 2vuxna 4tonåringar, 14dagar.

Vilket ställe passa oss bäst, An Nong eller Koh Lanta? Fina stränder, inte allt för lugnt pga barnen. Mycket att göra om man vill, se värdigheter.

Med vänlig hälsning
31 juli 2019 17:27
Varför inte besöka båda orterna? Det är ju bara en kort båtresa mellan. Går ofta att kombinera två orter även med charter.
4 aug. 2019 19:20
Hejsan!
Ja vi gjorde en sådan kombinationsresa med 1 v Koh Lanta och 1v Ao Nang, hade inte valt att vara 14 dgr på npgon av dessa ställen. Utflykterna var behållningen av hela resan tyckte vi.
Av Lom
8 nov. 2019 09:13
Hej.
Tror att ni gjort ett jättebra val. Vi var i Ao Nang för några år sedan med våra barn, då 9 och 16. Trevlig stad med en hel del liv, affärer och massor av restauranger och barer. Men för att bada är man nästan tvungen att åka iväg, stränderna vid Ao Nang och grannstranden Noppharat är inte så roliga. Mycket båttrafik och inte så fin sand. Men åker ni bara iväg till t ex. Railay beach som ligger ca 10-15 min därifrån är det hur fint som helst!! Mycket folk iofs, men underbar miljö.

I år blir det att utforska Koh Lanta istället. Verkar som att det är lugnare än Ao Nang, som var ganska livlig, så det blir mer sol och bad på Lanta. Skall hyra motorcyklar och åka omkring, det finns mängder med vackra stränder nerför västkusten. Och några grottor, vattenfall och mangroveträsk att utforska. Längst ner på sydspetsen finns ett fint naturreservat.

Jag önskar er en rolig och solig resa!!