Alkohol på Three corners fayrouz plaza beach?

27 mars 2018 02:08
Visningar: 237
Hej! Det är så att jag och en kompis åker iväg till egypten nu i höst och ska bo 2 veckor på Three corners fayrouz plaza beach. Ni som varit där, hur fungerar det med alkohol? Vad erbjuds? Läste att det endast serveras inhemsk alkohol om man inte vill betala. Erbjuds det då drinkar i form med vodka? Shots?
Av Marulk
27 mars 2018 15:09
precis som du skriver, i AI utbudet ingår inhemsk alkoholdryck (vin, öl, starksprit) men med tillägg kan du beställa importerad. Detta brukar dock vara avsevärt dyrt (iofs i förhållande till vad man jämför med).
Tänk på att alkohol i ökenvärme kan vara föräddiskt. Ökenvärmen gör att du inte känner om du svettas och därför 'glömmer' fylla på med vatten, alkohol dränerar kroppen ytterligare. Nog med moralpredikan men det är oftast pga vätskebrist som turister blir magsjuka.
Vill du prompt ha drinkar etc rekommenderar jag nog isf att ta med eller via taxfree. Egypten är ett muslimskt land och därmed utbudet av alkoholhaltiga drycker. Ölen har de dock mångtusenårig tradition av så den är riktigt hyfsad om kall ;)