Alghero, Sardinien

Av Usg
9 feb. 2011 19:58
Visningar: 2156
Hej, är det ngn som har ett bra tips på boende på Sardinien, Alghero?Vi är en barnfamilj med två vuxna och två barn 12 och 15 år.
10 feb. 2011 04:58
Hejsan !
Vi åkte m Fritidsresor i somras och var 2 veckor på ett lägenhetskomplex som heter Picalé. Det tyckte vi var bra boende... vi är en familj m 2 vuxna och 3 barn (11,16 och 18 år). Vi hade 1 marklgh med självhushåll, 3 meter till poolen, jättefin sandstrand med klart vatten på andra sidan gatan (trafikerad). Pizzeria och affär på andra sidan gatan (andra hållet - inte hårt trafikerad). Sedan var det visserligen en promenad på ca 2 km utmed strandpromenaden till gamla stan ... skulle nog kunna tänka mig samma boende igen faktiskt ...

Mvh Erling m familj
25 feb. 2011 18:49
Hej!
Vi åkte med Ryanair och bodde på mkt trevligt hotell San Marco som låg precis intill stranden. Fick dock korsa en smal trafikerad gata, sedan var det bara att njuta av den fina stranden och det klara vattnet. Bódde i en lägenhet på hotellet med en jätte stor balkong utan mot havet, en helt fantstisk vy. Poolen på hotellet var inte så stor, men det gjorde ingenting för vi tillbringade våra 14 dagar på stranden. Våra barn tyckte ändå emellanåt att det var kul att vara i poolen och dyka.
28 feb. 2011 22:29
Hej, jag skrev något liknande i en annan tråd om Sardinien, men jag rekommenderar att bo i privata lägenheter i 'centro storico' (deras gamlastan) eller nära 'Lido' området. Det är väldigt enkelt att hitta på nätet. Till exempel www.holidaylettings.co.uk eller www.holiday-rentals.co.uk . Det finns hur mycket som helst att välja på!