Algarve boende tips.

Av Svea33
5 juli 2012 17:11
Visningar: 1922
Ska åka till algerve för första gången, men nu stöt på problem.har läst mycket om hela kusten men kan inte bestämma mig för var jag vill bo. Alla ställen ser ju så mysiga ut. Vill nog inte bo i den allt för turistiska stan,men får ju inte vara hel dött heller.tar tacksamt imot tips på boende.
6 juli 2012 22:09
jag var i algarve för nån vecka sen, då var jag i carveiro. asmysigt, inte asmycke ungdomar, men rätt roligt folk där. ganska mycke turister men också många portugiser så jag tycker det är rätt lagom. asmysig stad :)
1 juni 2013 22:45
Jag var på Algarvekusten för någon månad sedan och bodde på Martinhal Beach Resort & Hotel, 20 min vandring från Sagres. Helt fantastiskt! Egen strand (praia da martinhal), massa aktiviteter att göra (jag vandrade och det var BEAUTIFUL!) och flera olika restauranger på själva hotellområdet med gourmetmat! Är ett femstjärnigt resort men är helt klart prisvärt under lågsäsong, från typ 190 euro dubbelrum (blir ca 800 sek per pers vilket det helt klart är värt eftersom du får tillgång till alla deras uppvärmda pooler, butiker, egen nespressomaskin free of charge på rummet, havsutsikt osv osv).

För den som är intresserad har jag bloggat om stället på resblogg.wordpress.com