Alanya maj-juni

28 mars 2015 19:47
Visningar: 212
Jag åker till Alanya 25/5 för 2 veckors semester. Åker ensam denna gång, fått tidig semester. Har varit i Alanya förut så jag känner till en del om orten och folket. Bor på östra sidan. Jag är kvinna 50+, lite svårt att hantera! men så är det. Tycker om det mesta man gör på semester och tar dagen som kommer. Jag har ett gott humör, och har lätt för att prata om det mesta. Gillar dock inte långa, dyra utflykter. Båtresor det gillar jag. Stranden så klart, äta gott och titta på utbudet. Skulle vara trevligt att få sällskap vid något tillfälle i alla fall. Finns någon som är intresserad så hör gärna av dig.
31 mars 2015 09:36
Hej

Jag kommer också att åka ensam till Alanya och kan gärna tänka mig att träffas vid något tillfälle, kanske gå ut och äta eller göra stan eller ta någon båttur. Vore trevligt. Jag är kvinna 47 år. Har varit i Alanya en gång tidigare. Jag åker 23 maj och stannar en vecka.
Av Caress
2 apr. 2015 15:00
Hejsan
Va kul att du svarade, och det vore trevligt att träffas. Du kan väl kontakta mig via epost (Logga in för att se e-postadress), så kan vi kolla var vi bor, telefon och så. Jag kommer ner 25:e på fm, har tidigt flyg från Arlanda.