Alanya maj 2013

12 apr. 2013 12:10
Visningar: 1723
Hej! Jag och några kompisar ska åka ner till Alanya i slutet av maj vi alla är 18 år och åker innan studenten. Jag skulle vilja ha massa tips och råd om Alanya. Finns det några saker man måste göra när man är där nere? Några båtturer man borde åka på? Bra ställen att äta på? Vilka klubbar ska man gå på? Hur är shoppingen där nere? Vad kostar det att köpa alkohol där på affärer och restauranger?/klubbar Vi ska ha all inklusive men ska även äta ute. Någon som bott på hotell kleopatra ADA all inclusive?? Är maten bra där? Tacksam för svar :)
14 apr. 2013 12:27
Hej. Nu var det 2 år sen jag var nere i Alanya sist men tror de har kvar de härliga klubbarna Robin Hood, James Dean, Havanna club och The Doors(som är en klubb för bara skandinaver). Crazy horse är en mexikansk restaurang mitt i smeten med supergod mat och bra drinkar. På Robin Hood ska ni passa på att dricka en frozen strawberry daquiris, sjukt god!

Pris på maten och drinkar är väl lite billigare än Sverige :) Shoppingen är helt okej, men kom ihåg att pruta en massa :) Hoppas ni får en trevlig resa!
15 apr. 2013 03:43
Tjenare! jag och tjejen ska dit mellan den 19-26 om ni är där då kanske vi kunde ses o ta ett par öl? :D har varit där förut så vet vart de flesta klubbarna ligger =) om ni är intresserade av att träffas adda min facebook Tim lillebror Larsson =)
Av Toomy
13 maj 2013 20:08
hej jag och min bor och en kompis kommer befinna oss i alanya mellan den 18 på knällen och den 26maj om ni vill umgås med svenskar. har vart där nere två gånger förr så är ganska van i området. läg till mig på facebook tommy andersson eller skicka ett mail (Logga in för att se e-postadress) :)