Alanya 2015

Av Moaa
12 dec. 2014 21:10
Visningar: 276
Hellu :)
Tänkte åka ner till Alanya i april/maj nångång själv och stanna där i några månader. Mina planer är väl att kanske hitta lite jobb men annars bara ha kul och träffa nya roliga människor :) Kanske tar mig vatten över huvudet av att åka själv men man måste ju testa sina vingar lite right ;)
Ville bara kolla om någon mer är intresserad av att åka ner, kan ju vara kul att ha med sig någon som vill samma sak liksom.
Hör av er :) (Logga in för att se e-postadress)
31 jan. 2015 13:26
Tja !
Du tar dig absolut inte vatten över huvudet! Jag ska själv resa iväg själv efter studenten och kommer så småningom hamna i Alanya som slutdestination är det tänkt nu, efter en tids jobb och upptäckande i diverse länder :)

Det ända jag kan säga dig är att det kan vara svårt att få ett jobb i Alanya! Visst finns ju säkert alltid något men det är lätt att bli lurad samt att du jobbar mycket för en väldigt liten summa! Om jag vore du skulle jag då se till att jag istället har en ordentlig buffert med mig så man alltid känner sig trygg. Mitt råd, annars önskar jag dig lycka till i jobbsökandet och ha så jäkla kul!!!!! Du kommer säkert få hur mycket nya vänner som helst :) Alanya är underbart.
3 apr. 2015 13:20
Åker gärna med i början av maj i en vecka iallafall :)
Av Jocke_s
3 apr. 2015 21:49
Jobbade i Alanya förra sommaren (genom fritidsresor) och du måste åka upp till deras ambassad i Stockholm för att få ett arbetstillstånd (du måste ha ordnat ett jobb och ha evt intyg på det för att ens få tillståndet beviljat)
Tar ca 2 månader att fixa bara tillståndet, kan vara bra att veta...
Medlemmen har tagit bort svaret