Åka nattåg i Vietnam med barn

28 juni 2012 23:32
Visningar: 890
Hej!

Hur är det med säkerheten om man tar ett SE4 tåg (se http://www.seat61.com/Vietnam.htm), dvs nattåg 23.00 från Saigon framme 05:38 Nha Trang. Två små barn med oss (1, 3), kan man lita på medpassagerarna om man får dela vagnen med någon (troligt?). Golden Train verkar lite för dyrt så tänkte att SE4 blir bra (se http://www.seat61.com/Vietnam.htm). Måste ena vuxen vara vaken och bevaka bagaget osv? Man kanske kan ha det i sängen? De rövar inte bort barnen? Osv.

mvh
29 juni 2012 00:31
Hej,

Vi var i Vietnam över jul o Nyår o hade en helt underbar tid :) Vi hade vår son med oss o då var han 9 mån. Alla ville hålla honom, de gick iväg med honom o ville visa andra hur annorlunda och fin han såg ut. De pekade på honom. Vår son är rund och go och blond. Låt dom ta i dina barn annars e det inget land för er kan jag säga. Vi kunde när vi satt o åt på rest nästan inte se honom under hela tiden för att de tog hand om honom :) De älskar barn och framförallt de som ser lite annorlunda ut enligt dom :)

Varför åker ni inte till Phu Qouc och tar flyget? Hur billigt som helst och hur fint som helst :) Det går även flyg till Na trang tror jag :)

jag finns här om du vill fråga mer :)
24 juli 2012 14:40
Hej!
Till Jossan 92 - Var var ni i Vietnam? Funderar på Vietnam i vinter med mina två barn (4 år och 2 år)?
25 juli 2012 07:11
Hejsan,

"SAFE AND SOUND TRIP" !
Good Luck to everybody to Vietnam!

SE4 tåg är bra att åka med. Oroa dig inte. Allt blir fint, tror jag!
Bagaget kan du ha det med er i vagnen.

Jag finns förtfarande i Vietnam så säg till om ni vill ha hjälp.

Steve Nguyen