5 veckors road trip slutet på september 2018

9 aug. 2018 20:32
Visningar: 94
Hej :)

Jag söker en reskompis (helst kille) som skulle vilja följa med på en road trip med mig och mina två kompisar (en kille, en tjej).

Jag och mina två kompisar kommer resa runt i Europa med bil i 5 veckor i slutet av september och söker nu någon som skulle vilja hänga på. Vi kommer åka från Göteborg den 27 september och kommer vara tillbaka igen den 3 november. Vi kommer köra ner till Grekland och kommer spendera lite tid i varje land vi kör igenom. Du är välkommen att hänga med på dom hela 5 veckorna, eller bara en del av resan.

Om oss: jag är en tjej på 28 år, från Sverige. Mina kompisar är 22 (kille) och 19 (tjej). Dom är båda från Kanada. Vi är väldigt glada och positiva människor alla tre och tycker det är kul att lära känna nya människor. Vi gillar att vara ute i naturen, vandra, bada, testa på nya saker vi aldrig gjort förut och se trevliga städer. Vi har ingen exakt plan för dessa 5 veckor, men det som är spikat är iaf oktoberfest i München, vandring i dom österrikiska alperna och att besöka både Bukarest och Budapest. Om du har nått som du skulle vilja se eller göra, får du jätte gärna komma med förslag. Det är viktigt för oss att göra resan så billig som möjlig, utan att snåla naturligtvis. Om du är intresserad, skriv till mig för mer information :)