5-7 dagar till Armenien (eller annat "udda") nu eller i början av okt!?

12 sep. 2013 18:55
Visningar: 187
Hej,

jag är en resvan (off the beaten track) tjej på 29 år som vill ta ett litet avbrott från vardagen antingen nu (nästa vecka) eller i början av oktober. Tänker mig 5-7 dagar till Armenien, Georgien eller annat lite "udda" resmål. Det finns billiga flyg (3200 kr) tor Armenien- Stockholm där jag bor, antingen har vi följe ner eller så ses vi där.

Anledningen till Armenien?
Har en bekant som var där för något år sedan och tyckte det var en cool upplevelse. Detta är på inget sätt "mitt livs resa" utan mer som en kul grej, att uppleva ett annorlunda resmål. Istället för att åka på typ en shoppingresa till London vill jag uppleva lite kultur.

Jag tänker mig lite dagsutflykter med lokalbuss ut i landet samt mycket promenader runt om i huvudstaden - det är så man hamnar i de coolaste situationerna och träffar de roligaste människorna :)

Jag är van vid att resa ensam (blir inte ett klister på dig), tog senast i början av sommaren en weekend till Barcelona. Men nu vill jag bort från glassiga stränder och balla barer :)

Har ingen megabudget, tänker mig att vi delar på ett hotellrum som kostar 400-1000 kr per natt och lever på 500 kr per dag per person.

Jag är en helt vanlig tjej med vanliga intressen :) Är ute på krogen ibland och har intresse för mat, mode och karriär. Arbetar som egen företagare. Är gift och har två hundar.

Reser endast med en annan kvinna, ålder spelar ingen roll.

Maila till (Logga in för att se e-postadress)