4 kompisar till Bali Juni-Juli

18 apr. 2013 19:54
Visningar: 1289
Tjenare! Vi är 4 st. polare som drar till Bali den 30onde Juni till 22 Juli.

Vi har inte alltför bra kunskap om Bali och skulle uppskatta tips om vad man bör göra på Bali under den tiden? Vi hade tänkt oss att surfa mycket, festa, sola och bada men även uppleva & se mycket.

-Bästa stränderna för sol och bad?

-Bästa området att bo i?

-Hur är Kuta
nattliv?

-Om ni åkte 4 20åringar, vad hade ni då velat göra?

-Övrigt?

Vi uppskattar svar väldigt mycket!

Ha det gott :)

Hälsningar Niklas
27 apr. 2013 11:56
Tjena!

Kul att ni ska till Bali! Ni kommer få en skitrolig tid! Jag och tre kompisar var där i juni förra året och hade det sååå jääädrans braaa

Vi åkte först till Sanur som är ett litet ställe, men egentligen inte mycket att hänga i julgranen, så det kan ni skippa tycker jag :) Rätt tråkig strand och jobbiga försäljare.
Antar att ni flyger till Denpasar. På flygplatsen kommer taxigubbarna typ slåss om att få köra er nånstans :P
Vill ni festa så åk till Kuta! Utelivet där är skitbra, En hyffsat lång bar och klubbgata där man kan gå in och ut från ställe till ställe och dessutom få gratis drinkar :P Rekommenderar er att gå till Skygarden, en flervånings club som har "free flow" gratisdrinkar vid olika klockslag på olika våningar, men det kommer ni antagligen inte missa för det kändes som att det är där folk hänger mest.

Vill ni surfa och, likt oss är nybörjare ;), kan ni bara gå ner till Kutas strand och där haffar surfkillarna en och vill hyra ut surfbrädor. Vi gick ingen surflektion eller så, vilket kanske hade varit bra om man vill få ut mer av surfingen men vi ville mest testa för skoj skull och hyrde en bräda för typ 50 kronor i två timmar.

Det är väldigt lätt att hitta boende på Bali, särskilt i Kuta där det kryllar av livsglada ungdomar, så egentligen behöver man inte förboka nåt hotell. Beror väl lite på hur kräsen man är också :)
Vi åkte en dag ut till Dreamland beach, en strand där man egentligen inte kan bada för vågorna var gigantiska men väldigt fint att se på. Vi hade en chaufför som körde oss till närliggande stränder och fina surfpoints, Seminyak t.ex och "Surfers paradise" som var som ett litet samhälle där sjukt många surfare höll till. Kan vara kul att se, var rätt schyst stämning där :)

Vill ni ha lite kultur också så kan ni ta en taxi till Ubud, som är en lite mer hantverksstad. Vi åkte dit och var typ två nätter tror jag. Besökte Ubuds Monkey Forest, kollade på risodlingar och gick på en marknad där kläderna kostade 20 kr om man prutade lite samt besökte en smyckes smidesverkstad.

Jag vet inte vad du mer vill veta :D bara hör av dig!