3veckor Californien - Santa Ana/Costa Mesa - vad hitta på?

Av Bimhd
15 juni 2011 13:27
Visningar: 380
Häpp!

Funderar - vad gör man under 3veckor? Kort tid jag vet. Vad är värt att försöka hinna med? Privat boende i Costa Mesa och det lär bli hyrbil, ja. (med GPS, då gubben brukar kunna gå vilse i egna byxfickan, ungefär... automat en självklarhet dock och även jag kanske kan köra då :)) Hur leva i USA annars, utan bil? ;) Kan inte direkt tjata sönder kusinen på vad ska man göra och hitta på (samt att han är väl rätt så hemmablind vid detta laget, trots den söderkis han är i grund o botten :)). Vi behöver lite förslag innan avresa. Kommer att gälla resa i högsäsong - tyvärr? - sista veckorna i juli o 1a i augusti. (man rår inte på när man är född på året, hihihi :)) Möjlighet till någon baddag vore skönt antar jag - en riktig slappardag, eller två :)

Må så grankott....
Bim
(Britt-Marie Hedman-Danielsson)
Av Peter_o
17 juni 2011 09:38
Lite svårt att veta vad du är intresserade av, men bil är ju alltid bra att ha tillgång till när man är i USA, På sajten http://www.latourist.com/index.php?page=la-tourist-itinerary får du en del tips då de redovisar en 5-dagarstur i närområdet.

San Diego bör du nå med dagsutflykt men kännare brukar rekommendera ett par dagars stopp där.

Givetvis ska du planera in besök på någon nationalpark, men det verkar knepigt att hinna med på dagsutflykter.

Enligt Google Karta så är det ju fin sandstrand vid Santa Ana, dock inga badande men man vet ju inte när bilderna är tagna.

/PeterO