30årsdag i New York???

15 apr. 2011 11:15
Visningar: 257
Hej!
Jag och min sambo åker till USA för en mini roadtrip från Memphis (Beale Street Music Festival:) upp till NY, Någon som åkt den vægen och har några tips??

Men min andra riktiga fråga är, att helt plötsligt ska man visst fylla 30 och undrar vad man ska hitta på i NYC då??
Har hört talas om the Box, med både positva och negativa responser...
Jag är tacksam för alla svar
MVH/29 åringen:)
Av Annl
20 apr. 2011 13:50
Hej,

Kan inte tänka mig ett bättre ställe att fylla 30 på....

Vad sägs om att fira din 30-årsdag med att flyga helikopter över Manhattan? Ska vara urläckert säger de som gjort det och det är ju en sån kul grej som man gör en gång i livet och då är väl 30-årsdagen ett bra tillfälle. Dock säger de som vet att man inte skall snåla och "bara" ta 8-minuterstrippen utan du måste åka en kvart för att hinna se Manhattan någorlunda ordentligt och utan att bli ruinerad. Vi har kollat upp priserna inför vår nästa tripp till NYC då det skall bli helikopter och det kostar ungefär 1 200 kr per person för en tur om en kvart.

Och en födeldesdagsdrink på en takbar är väl inte heller fel... I senaste numret av Vagabond listar de Manhattans tio fräckaste takbarer.

Svar på din andra fråga är att jag inte har koll på turen från Memphis till NYC för det fallet att ni tänker er att åka inlandsvägen. Vi kommer att köra kustvägen från Florida upp till NYC och där finns mänger med fina och spännande platser men det kanske inte är aktuellt för er. Återkom annars så kan jag tipsa dig.

Trevlig resa och grattis i förskott!