3 månader i Australien, NZ och Asien!!

23 dec. 2015 13:23
Visningar: 89
Hej!
Är en tjej på 19 år från Stockholm som tog studenten i våras. Min dröm är att backpacka runt i Australien, nya Zeeland och Asien. Har inga bestämda planer och är väldigt öppen för förslag. Vill upptäcka och göra så mycket som möjligt, leva livet, lära mig surfa, dyka runt bland massa coola fiskar, festa, ja bara ha det allmänt underbart!
Söker därför en eller flera sköna personer att göra detta med, då mina vänner inte vill resa än... Drömmen vore att komma iväg i januari eller februari ( lite tajt om tid nu kanske men men hah).
Hör jättegärna av dig om du känner att du vill göra något liknande! :)
27 dec. 2015 05:26
Hej! Jag lever för tillfället iAustralien! Jag skulle vilja resa till Cairns och till de vackra stränderna som ligger där fram till Brisbane, i mars tänkte jag bege mig till Nya Zeeland, har inga direkta planer mer än att jag vill besöka båda öarna och se så mycket som möjligt och ha väldigt kul :D
30 dec. 2015 15:37
känner precis samma sak (och är lika gammal hehe)... om du dock är intresserad av att typ åka i Mars eller så så hade det varit kul att snacka lite! :)
3 jan. 2016 10:28
Hej!
Jag åker från Arlanda till Auckland, Nya Zeeland den 13jan, blir kvar i fyra månader innan jag åker över till australien och sedan vidare upp över Asien.
Är du intresserad att hänga på delar så är det bara att höra av dig, om du kommer ner när jag är där kanske våra vägar möts någonstans! :)
/Karin
Av Malinjj
3 jan. 2016 12:16
Hej!
Jag hade tänkt resa till Nya Zeeland någon gång i början på februari och stanna 2-4 veckor innan jag reser till Australien och gör östkusten. Har inga planer alls förutom Hobbiton på NZ och Noosa, Surfers Paradise och sådana klassiska ställen längs Östkusten. Hade vart grymt kul om några ville hänga på då jag också reser själv! Har inga planer på Asien för tillfället men kan mycket väl ändra mig under resans gång:)
9 jan. 2016 22:47
Hej!
Jag är en 19-årig glad tjej som också har planer på att backpacka. Jag reser ner till Sydney i mars och vill sen resa upp längs östkusten och ta saker lite som det kommer. Vill hinna se och göra det mesta, snorkla, sola, nationalparker, festa, name it! :)
Om det låter intressant lägg gärna till mig på fb (Josefine Grönlund, samma profil som här) så kan vi kanske bolla lite idéer :)
16 jan. 2016 09:34
Hej Teresa! Var iväg på en liknande resa förra året, och det var helt underbart. Helt klart det bästa jag gjort. Denna gången har jag fått några veckor ledigt från jobb och är sugen på att åka iväg en sväng, några veckor eller så. Det jag har kollat mest på är resor till Filippinerna. Har du bokat resa än? Det är inte så att det är intressant? Hade varit kul att mötas upp i så fall! Ha det så bra så länge! :)