2 veckor i Los Angeles, vart ska man bo??

Av Niklasl
19 jan. 2016 11:11
Visningar: 1315
Hej

Ska åka med familjen, 1 barn på 7år, till Los Angeles och blir borta i 2v.
Jag har aldrig varit i LA förut
Vi ska hyra bil men jag funderar lite på boende,
Vart är bäst att bo egentligen? Vi vill gå på Disneyland eller Universal Studios
Uppleva Hollywood och vara på stranden. Kommer även att köra/flyga upp till San Fransisco några dagar

Ska man boka hotell på några olika platser och flytta runt, eller finns det något bra läge som är hyfsat nära till "allt". L-A är verkligen stort...
Av Hawaii
19 jan. 2016 16:22
Som du tydligen redan misstänker så finns det inget som är nära till "allt" i LA.

Du skriver "2 veckor i LA", men nämner att ni också ska köra upp till SF. I så fall, en dag LA-SF om ni tar snabbaste vägen (I-5), 2-3 dagar kanske i SF och kanske tillbaka via Hwy 1, 2 dagar kanske, vilket alltså blir bortemot 5 dagar som går bort från LA vistelsen.

Om ni bestämmer er för Disneyland har ni ett par olika möjligheter: antingen boka ett hotell precis i närheten så att ni har ett minimum av körande den dagen (eller de dagarna om ni ska vara där mer än en dag). ELLER boka ett hotell ute vid stranden i Huntington Beach som kommer att bli ett betydligt trevligare område MEN också en liten bit att köra till/från Disneyland. HB är den närmaste stranden.

Bortsett från SF trippen och Disney dagarna, hitta något boende i Santa Monica området. Relativt nära till Hollywood t.ex.

Och oavsett var ni bor under Disney dagarna, passa på och ta en liten tur längs Pacific Coast Highway till Newport Beach och kör ut på Balboa Island. Kanske hyra cyklar - kan vara kul!