Information om rådande reseläget

Till följande länder kan du resa som svensk medborgare

Andorra, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Storbritannien, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nordirland, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Vatikanstaten och Österrike.


OBS! Krav på negativt covid-test, vaccinering och olika restriktioner gäller vid inresa till de flesta länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, besök https://www.swedenabroad.se/sv eller https://www.regeringen.se/uds-reseinformation


För övriga länder gäller avrådan till och med den 31 maj 2021.


Boka tryggt via Reseguiden

Nu ingår skydd för händelser kopplade till Covid-19 när du bokar via Reseguiden. Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och gratis tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-05-10

Charterresor till Adelianos Kampos, Rethymnon

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Adelianos Kampos Rethymnon, Europa

I Adelianos Kampos står kritvita hus längs en turkos kustremsa som gnistrar i den varma kvällssolen. Njut av en autentisk grekisk upplevelse på vackra Kreta.

Adelianos Kampos är ingen stor plats, men trots det väldigt omtyckt. Det är nämligen just det som är destinationens största attraktionskraft då resenärer främst kommer hit för att njuta av lugnet och stillheten. Här kan du höra havet klucka mot strandkanten och njuta av solen som skiner nästan året runt. Vår, sommar och höst är förstås högsäsong men det är också mysigt att åka hit vintertid. Sol och bad är alltid en favorit på grekiska öar men Adelianos Kampos har även mycket annat att bjuda på. Med lokala restauranger som ofta bjuder på livemusik med traditionell grekisk musik kan du äta klassiska grekiska favoriter som moussaka och souvlaki. Samtidigt finns det också möjlighet till mer fartfyllda aktiviteter på sina ställen. Vattensport är ett relativt vanligt inslag i den annars lugna miljön i Adelianos Kampos. Aktiviteter som vattenskoter och vattenskidor är dock förpassade till särskilda områden, vilket gör att alla besökare kan få sina behov tillfredsställda här. Detta gör också Adelianos Kampos till en utmärkt plats för barnfamiljer då du kan balansera en lugn och skön miljö med fart och fläkt i lagom mån.

Rethymnon strand
1 / 4
2 / 4
Thinkstock