Veckans Reseblogg - Peopleinthestreet

Varje vecka utser vi Veckans Reseblogg. Det ska vara en inspirerande, givande, matnyttig, spännande eller rolig blogg med någon anknytning till resor.

Peopleinthestreet drivs av Eva Sollén och hennes sambo Stefan. Ett par som älskar att resa och som både fotar och skriver från alla deras resor, men även från vardagslivet hemma i Norrbotten. De har just nu landat på Mallorca för en 15 dagars semester på tre olika ställen. Favoritresmålen är, precis som för många andra, New York.

- Vi började sommaren med en vecka i New York där vi såg Phantom of the Opera och flög helikopter. Efter det har vi även hunnit semestra lite i Sverige, bland annat Tornedalen, Västerbotten, Linköping och Stockholm. Och just nu är vi på Mallorca, berättar Eva.

New York verkar vara ett återkommande resmål, så därför måste vi ju ta reda på vilka deras bästa tips till NY är;

- Vi gillar att strosa runt i Central Park och The High Line. Allra bäst trivs vi i områdena nedanför Midtown där trängseln är mindre. Är det varmt sitter vi gärna på en takbar med en svalkande drink eller åker ned till Coney Island som ligger 45 minuter bort med tåget. Missa inte heller den härliga baren The Campbell Apartment inne i Grand Central Terminal, det är ett ställe jag gärna återvänder till. Annars är en av de allra bästa upplevelserna i New York att bara sätta sig ned och titta på människor samt se staden till fots. Du vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn...

- I höst blir det en ny resa till just New York tillsammans med Anna som driver bloggen New York - My Bite of the Big Apple för en del gemensamma projekt som ni kan läsa om i bloggen framöver!

Det planeras också en fotbollsresa till London och en resa till Kanada för att besöka släktingar nästa sommar. Så in och läs vidare på bloggen Peopleinthestreet för, framförallt, New York-tips och kanske nu Mallorca-tips!

/Paulina