Veckans Reseblogg - Discovering The Planet

Varje vecka utser vi Veckans Reseblogg. Det ska vara en inspirerande, givande, matnyttig, spännande eller rolig blogg med någon anknytning till resor.

Daniela började sin blogg Discovering The Planet för det var ett bra sätt att kombinera alla hennes intressen; resor, fotografi och skrivande. Som en personlig wikipedia. Ett ställe att samla allt hon ville komma ihåg från hennes resor. Smart tycker jag. Och detta utvecklades till en stor blogg som idag har fått flera utmärkelser.

Drömmen är att i framtiden kunna frilansa lite som reseskribent till resemagasin och resesidor.

Vilka är favoritresmålen?
- Fram till idag har jag två favoritresmål. Det ena resmålet är en safari vi gjorde i Tanzania och det andra ön Boracay på Filippinerna, berättar Daniela.

Nästa resa, som blir i juli, går till Borneo i Malaysia. I samband med den resan ska de också försöka besöka Brunei och Singapore.
- Vad som väntar oss där vet vi inte än, vilket lite är spänningen med just den resan!

De häftigaste upplevelserna är många. Safarin i Tanzania, det fantastiska landskapet i Kappadokien, Turkiet och zipliningen i Costa Rica.

Som du märker reser Daniela en hel del, och till många spännande resmål. Hennes fotografier är också grymt fina. Så du måste gå in och läsa bloggen Discovering The Planet och kika på de underbara bilderna!

/Paulina